HET TOERISTISCHE (VR)EETPALEIS SUKHAWADEE HOUSE AAN SUKHUMVIT VAN PATTAYA WEER IN DE FOUT EN WEER MOET ER GESLOOPT WORDEN

0
258

~HIJ SLAAT ERONDER ALS MALLE JAN ONDER DE KIPPEN)

(Hij gaat onbezonnen te werk


PATTAYA:- De eigenaar van het immense Sukhawadee aan de Sukhumvit had op last van de gemeente Pattaya slopers moeten inhuren om 13 procent van zijn gebouwen te laten slopen omdat hij zo ondeugend was geweest om openbare grond toe te eigenen. Landjepik spelen is een hobby waar veel Thais zich mee ophouden. En dergelijke praktijken worden in heel Thailand keihard aangepakt.

Maar deze week kwamen de medewerkers van de gemeente Pattaya er achter dat de exploitant zich ook aan de andere kant van het complex schuldig had gemaakt aan het feit trappen te hebben geplaatst op grond dat niet van hem is.

De locoburgemeester van Pattaya, khun Vichien Pongpanit, vertelde deze week dat Sukhawadee House, eigendom van directeur van de pluimvee-gigant Saha Farms, trappen had gebouwd die op een openbaar voetpad geplaatst waren en dat daaromheen op de grond veel kunstgras was gelegd.

Dus liet de loco-burgemeester opnieuw landmeters naar de accommodatie komen om metingen uit te voeren, deze bevestigde dat de kustlijn langs Soi Banglamung 8 geheel openbaar eigendom is. Dus werden opnieuw orders uitgegeven om de aanwezige faciliteiten te slopen.

Er is ook een groot gebouw in de buurt van het gebied waarvan wordt vermoed dat het inbreuk maakt op openbare eigendommen maar dat wordt nog onderzocht.

In januari van dit jaar werd 11 van de 80 rai van Sukhawadee House als openbaar land beschouwd, inclusief stortplaatsen die uit de zee waren teruggewonnen. Het ingepikte land omvatte tuinen en sala’s en was omringd door een hek, dit alles moest met de grond gelijk gemaakt worden.

De toeristische attractie werd ook beschuldigd van het afsluiten van een openbare weg en het runnen van toeristische pendelbussen op een wandelpad langs het water dat de loopbrug van de lokale bewoners zwaar beschadigde.

Informatie en bron:
Illustraties: PhotoStock
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: PattayaMail