HET THAISE LEGER ROLT EEN DAMESKRANSJE IN SONGKHLA OP WAARBIJ STEVIG GEGOKT WERD!!!

0
410

~EEN VINGER IN DE PAP HEBBEN~

(Ergens iets in te zeggen hebben, invloed hebben)


SONGKHLA:- De soldaten van het Thaise leger van de regio 4 hebben afgelopen zaterdagavond in het midden van een in het district Khlong Hoi Khong gelegen rubberplantage 42 zwaar gokkende Thais burgers opgepakt, 31 van hen waren Thaise vrouwen.

De soldaten namen ook allerlei gok-artikelen in beslag zoals een pakjes speelkaarten, bijna 200 speelchips, 12 notitieboekjes en 2.980 Baht cash, dit keer was het geen gokhol maar een tijdelijk opgezette tent in de plantage in Tambon Thung Lan.

Het leger nam ook nog ‘en passant’ vijf auto’s en tientallen motorfietsen in beslag.

Terwijl sommige goklustigen erin slaagden het nabijgelegen bos in te vluchten, werden de gearresteerde goksters naar het Khlong Hoi Khong politiebureau gebracht. Alle gokkers werden geconfronteerd met beschuldiging van illegaal gokken. Nadat hun familieleden de borgtocht had betaald werden allen weer vrijgelaten.

De politie zei dat de speeltent onlangs was opgezet en daar in de ‘middle of now where’ neergezet om de politie te ontwijken. Elke keer als de dames een gezellig gokavondje organiseerden werd het nieuws onderling door gefluisterd, zodat het dameskransje zelf voor het eten en drinken zorgde.

De politie probeert uit te vinden wie van de dames een vinger in de pap heeft bij het financieren van deze illegale gokactiviteiten.

Informatie en bron:
Foto’s: The Nation
Content: Olleke Bolleke
Bron: The Nation