HET SPAANSE CAFÉ DEL MAR KONDIGT GROOTSTE OPENING VAN EEN UITERST LUXE BEACH CLUB IN JOMTIEN AAN

0
493

~TE KUST EN TE KEUR~

(Naar keuze)


PATTAYA:- De steunpilaar van de Ibiza-clubscene en het iconische platenlabel Café del Mar staat klaar om de kustlijn van Na Jomtien in 2018 tot een luxe gebied te transformeren door de introductie van de ‘premium beach club-ervaring’ met de lancering van de Grand Opening van Café del Mar Pattaya in november.

Met de muziek dat een integraal onderdeel is van de filosofie van Café del Mar Pattaya, kan het, ondanks de sterke aanwezigheid van bekende hotels en resorts, nu de premium clubervaring krijgen die het nodig heeft als het zijn ontwikkeling als bestemming met een brede algemene aantrekkingskracht wil voortzetten.

Khun Vongbhum Vanasin, de eigenaar van Café del Mar Pattaya vertelde: “Café del Mar Pattaya biedt gasten een luxe oase aan, ver weg van de drukte van Bangkok en Pattaya. Onze strandclub zal aan zee gelegen zijn en geen enkele andere concurrentie in dit gebied ervaren mede door de ontspannen mediterrane levensstijl.

De kwaliteit van de service en de kenmerkende details van Café del Mar zorgen ervoor dat gasten keer op keer terug willen komen. We zijn erg opgewonden om onze deuren de komende maanden te openen en kijken ernaar uit om gasten van over de hele wereld te verwelkomen. ”

Café del Mar Pattaya ligt tien minuten ten zuiden van Pattaya City en op 140 km van Bangkok. Het is het resultaat van investeringen van vele miljoenen dollars door ontwikkelaars en biedt directe toegang tot het strand, een oneindig zwembad met piece de resistance . Het is mogelijk om zowel binnen als buiten te dineren, evenals een drankje te gebruiken in één van de verschillende vier bars . En dit allemaal met de een prachtige achtergrond van de oceaan, de club is in staat om 1500 gasten te ondersteunen met een eigentijds design met authentieke lokale esthetiek.

DJ’s uit de hele wereld en een wekelijkse Sunday Session maken deel uit van het doorlopende reguliere entertainment. En het resort zal de reputatie van Café El Mar als een mekka voor dans en muziek behouden door een reeks spraakmakende jaarlijkse internationale DJ-evenementen te organiseren in de Beach Club.

Café del Mar Phuket

In Café Del Mar wordt de Grand Opening van Pattaya stijlvol verzorgt, althans zo is de bedoeling, Olleke Bolleke zal voor u alvast een tipje van de sluier oplichten: het wordt namelijk een grootschalig muziekevenement met wereldwijde dj’s, lichtshows en duizelingwekkende optredens van internationale dansers.

Café del Mar Pattaya heeft in 2016 zijn eerste vestiging in Phuket geopend en daar is vanaf het begin, ontzettend goed ontvangen door het publiek.

Informatie en bron:
Illustraties: Travel Media
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: traveldailymedia.com