HET LEGER DRAAIT DE DUIMSCHROEVEN BIJ DE TAXICHAUFFEURS VAN PATTAYA VERDER AANZETTEN NA VECHTPARTIJ

1
671

~IEMAND DE DUIMSCHROEVEN AANZETTEN~

(Onder druk zetten)


PATTAYA: Na de vechtpartij van afgelopen zondag op het parkeerterrein van de Makro in Pattaya Noord tussen een taxichauffeur en een Uber bestuurder dreigen de transportautoriteiten met zwaardere straffen te komen.

Tijdens een bijeenkomst met het leger, de politie en vertegenwoordigers van het stadsbestuur en de taxi coöperatie voerde Khun Manot Charnwatanasin namens de transportautoriteiten uit Chonburi het woord. Hij eiste dat chauffeurs die illegaal passagiers vervoeren een boete krijgen van 2.000 baht en dat hun rijbewijs voor de duur van drie maanden wordt ingenomen.

De chauffeurs die geen belasting betalen, rijtuigenbelasting, inkomstenbelasting etc onmiddellijk vervolgd dienen te worden. Vanaf nu moeten alle misstanden en overtredingen gerapporteerd worden door de politie. Ook eiste hij dat ze hun taximeters gaan aanzetten.

Als ze het niet doen of weigeren te doen, zullen ze in de toekomst onverbiddelijk voor de rechtbank gebracht worden.
Khun Manot zou wel hun bezwaar dat het gehanteerde instaptarief te laag zou zijn bij de transportautoriteiten bekend maken en bekijken of daar iets aan gedaan kan worden.

Informatie en bron:
Foto’s: The Nation
Content: Olleke Bolleke
Bron: Der-farang

1 REACTIE

Comments are closed.