HET LAATSTE BERICHT VAN EEN ENGELSE OPA TIJDENS EEN FATAAL ONGELUK IN CHONBURI

0
508

~IN ZIJN LAATSTE SCHOENEN LOPEN~

(Het einde voelen naderen)


CHONBURI:- “Zeg tegen de kleinkinderen ik van ze hou’: Dat was het laatste berichtje wat opa Chambers uit Engeland naar zijn kinderen kon sms’en voordat hij omkwam bij een tragisch auto-ongeluk van in Thailand.

De 68 jaar oude Ralph Chambers uit Brockworth, zat gezellig op de avond van 28 december j.l. in een café met zijn vriend Tony Walden van een pilsje te genieten, toen er plots een auto over het trottoir finaal de bar binnenreed

Voordat de grootvader van vier kleinkinderen zijn laatste adem uitblies, bleek hij in staat om een laatste boodschap aan zijn kinderen te sturen, vertel mijn kleinkinderen dat ik van hen hou, een uur nadien ‘streek hij de vlag’

Ralph overleed ter plaatse en Tony, die even eerder met zijn vriend van stoel verwisseld had, werd ernstig gewond.Tony verblijft momenteel in het ziekenhuis, gehavend en gekneusd na getuige te zijn geweest van de dood van zijn beste vriend.

Ralph’s familie kreeg te horen dat de jonge Thaise chauffeur de bar inreed in een poging een plots overstekende hond te ontwijken.
De Thaise man’s familie is enorm aangeslagen door het ongeluk en erg begaan met Tony, iedere dag komen zij naar het ziekenhuis om te kijken of zij Tony kunnen bijstaan.

Informatie en bron:
Foto: familie foto’s
Rewriter: Olleke Bolleke
Bron: gloucestershirelive.co.uk