HET IS NET EEN THAISE HORRORFILM…..BIJNA DRIE BEGRAFENISSEN EN EEN HANGENDE ELEKTRICITEITSKABEL

0
417

~DE DADER LIGT OP HET KERKHOF~

(De schuldige is niet te vinden)


THAILAND:- De beruchte hangende draden van Thailand hebben afgelopen dinsdag weer hun tol geeist. Nu willen twee motorrijders en een pick-uprijder weten wie de verantwoordelijkheid gaat nemen voor een reeks ongelukken welke zich een paar dagen terug in Samut Prakan hebben voorgedaan.

Een 23-jarige lokale werkman, khun Wanpipop Yaisarn, was net naar de begrafenis van een vriend geweest en zou met zijn vriendin op Sai Luat Road in het Pak Nam-gebied gaan winkelen.

Hij was net de hoek ingeslagen toen hij door een laaghangende elektriciteitskabel van zijn motorfiets werd getrokken, hij had de laaghangende kabel die hem om de nek greep niet gezien.

Vanaf het asfalt zag hij hoe zijn stuurloze motorfiets honderd meter verder tegen een geparkeerde pick-up truck knalde.

Terwijl de adrenaline door zijn lichaam stroomde en zijn nek masseerde ging hij op weg om met de pick-up chauffeur te praten.

Terwijl ze de schade aan het inventariseren waren, raakte een andere motorfiets met zijspan nu ook in de kabels verstrikt.d

Na het ziekenhuisbezoek gingen de drie weggebruikers naar de lokale politie om verhaal te halen wie nu verantwoordelijk is voor deze nonchalance.

Ze eisten van dat de politie het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de laaghangende draad zou gaan lokaliseren om hun schadeloos te stellen voor het ongeluk, zo schreef de reporter van Daily News.

Informatie en bron:
Illustraties: DailyNews
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: DailyNews