HET HOOGSEIZOEN VAN PATTAYA IS IN VOLLE GANG VOLGENS DE STADSCOURANT “PATTAYA MAIL”

0
973

~LARIE VERKOPEN~

(Onzinnige mededelingen)


PATTAYA: – De stadskranten Pattaya Mail kopte met het feit dat het hoogseizoen in Pattaya in volle gang is, het begint er wel een beetje op te lijken….of niet ?

Volgens de krant zou het goede weer in Pattaya en winterstormen in Europa ertoe hebben geleid dat er op het laatste moment meer drukte op de stranden van de badplaats en in de winkelcentra te zien is. De verslaggever van PattayaMail was even over het strand gelopen en een winkelcentrum ingedoken en kwam tot de conclusie dat de stad tot dusverre een goed hoogseizoen heeft.

Het strand van Pattaya zou behoorlijk druk zijn terwijl op het strand van Jomtien de gewone drukte heerste. Volgens de verslaggever zouden de strandexploitanten overal in Pattaya goede zaken doen met mensen die er de voorkeur aangaven aan de schaduw van parasols te zitten en/of tegenieten van voetmassages. Vriendenstellen en gezinnen waren overal te zien en de zee was bezaaid met zwemmers en jetskiërs.

Natuurlijk, het is kerst, dus dan moet Pattaya wel druk zijn in deze drukke decembermaand.
De strandexploitanten, detaillisten en hoteliers kunnen alleen maar hopen dat de trend zich voortzet als 2018 is ingeluid.

Op dit moment lijken de toeristen alleen maar te genieten van de feestdagen, met talrijke Pattiaanse barretjes en bistro’s, welke vaak geheel dienovereenkomstig zijn ingericht. De winkelcentra worden nu ook druk bezocht, want bezoekers schaffen de last-minutekoopjes voor het nieuwe jaar aan.

Informatie en bron:
Foto’s: PattayaMail
Content: Olleke Bolleke
Bron: PattayaMail