HET HOF VAN BEROEP HEEFT VANDAAG HET DOODVONNIS OP SPANJAARD BEVESTIGD VOOR MOORD

0
248

~DAT IS GOD’S VINGER~

(Dat is iets waar God voor gezorgd heeft’


BANGKOK:- Het Hof van Beroep heeft vandaag de doodstraf uitgesproken tegen een Spaanse man uitgesproken wegens het vermoorden van een mede-Spanjaard en het dumpen van het lichaam in de Chao Phraya-rivier in 2016.

Volgens het vonnis martelde, signor Artur Segarra tussen 20 en 26 januari 2016 zijn medelandgenoot David Bernat in een kamer van het PG Condominium op de Rama IX-Road. Hij ontleedde het lichaam en dumpte de lichaamsdelen op verschillende plaatsen in de Chao Phraya-rivier en nam later
734.940 baht van de rekening de vermoorde zakenman op

Hij werd beschuldigd van ontvoering, marteling, met voorbedachte rade moord en het verbergen van het lichaam. Segarra blijft de aanklacht ontkennen.

De correctionele rechtbank veroordeelde hem op 21 april 2017 tot de dood en beval hem een ​​vergoeding te betalen aan de familieleden van Bernat. Daarop ging Segarra in beroep.

Het Hof van Beroep was van oorzaak dat uit het bewijsmateriaal was gebleken signor Segarra met voorbedachte rade Bernat vermoord had om geld van zijn bankrekening te nemen.

Segarra nam Bernat mee naar zijn kamer, martelde hem om het pincode van de ATM kaart te vertellen en nam later met de kaart het geld op. . Daarna vermoordde hij Bernat, hakte zijn lichaam in stukken dumpte deze lichaamsdelen op verschillende plekken in de Chao Phraya-rivier.

De rechtbank bevestigde het doodvonnis tegen Segarra.

Informatie en bron:
Illustraties: file photos
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Thai PBS