Home Featured HET GEPLANDE JAARLIJKSE CONCERT “SAMED IN LOVE 8” OP 3 JUNI OP KOH SAMET GECANCELD

HET GEPLANDE JAARLIJKSE CONCERT “SAMED IN LOVE 8” OP 3 JUNI OP KOH SAMET GECANCELD

6
HET GEPLANDE JAARLIJKSE CONCERT “SAMED IN LOVE 8” OP 3 JUNI OP KOH SAMET GECANCELD

~ZICH HET VUUR UIT DE SLOFFEN LOPEN~

(Heel erg de best doen)


KOH SAMET:- Het kantoor van het Nationale park op het eiland heeft gisteren aan de verslaggevers van de Bangkok Post bevestigd dat het jaarlijkse concert dat voor 3 juni aanstaande op het eiland geen doorgang vindt

De directeur van de afdeling maritieme nationale parken, khun┬áNathaphol Ratanaphan zegt dat hij het besluit van het hoofd van het op het eiland liggende Khao Laem Ya-Mu Ko Samet National Park gesteund heeft en daarmee is het “Samed in Love 8” concert in het water gevallen.

De zaak kwam aan het wankelen nadat de lokale bewoners hadden opgemerkt, waarom buitenstaanders zo’n groot evenement zouden kunnen plannen, terwijl hun bedrijven op het eiland zo streng gereguleerd werden en daarmee hadden de eilandbewoners wel punt.

Afgezien van dit feit, zo voegde hij er aan toe, geeft zo’n concert zoveel problemen met betrekking tot de vuilverwerking op het eiland, dat dit ook zwaar meetelde. Immers de voorzieningen omtrent de vuilverwerking zijn al gebrekkig.

In de tussentijd had de organisatie van Samed in Love 8 al toegangskaarten verkocht en hadden potenti├źle concertgangers hadden voor 3 juni op het eiland onderdak bij hotels en resorts gereserveerd. Nu hoopt de organisatie dat de
toeristische autoriteiten van Rayong en het ministerie van Toerisme en Sport er nog het nodige aan zullen doen om deze laten beslissing ongedaan te maken.

De Koh Samet werden gedurende de afgelopen zeven jaar georganiseerd, maar de lokale bevolking vroeg zich steeds meer af waarom de nationale autoriteiten zo’n ontwrichtend evenement hadden goedgekeurd.
Bovendien klaagde de bewoners dat ze maar zeer weinig verdienden de concerten ondanks al het werk dat ze moesten doen om de organisatie ter zijde te staan.

Ook incidenten zoals vechtpartijtjes en vernielingen waren alledaags, waarbij de concertgangers zo’n grote kolerezooi achterlieten welke de lokale bevolking weer mochten opruimen.
Al met al de lokale bewoners zijn blij met deze beslissing want voor een grijpstuiver lopen zij ook niet het vuur voor uit de sloffen, U wel ?

Informatie en bron:
Foto’s: Bangkok Post
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Bangkok Post

6 REACTIES

  1. Alle spullen komen toch ook naar Koh Samet toe maar het kan er niet meer af ???. Waar een groot land niet klein in kan zijn ,belachelijk ..

Comments are closed.