HET FAMEUZE RESTAURANT “BLACK PEARL” OP HET STRAND VAN LAMAI OP KOH SAMUI IN ANDERE HANDEN

0
740

~IETS IN GEUREN EN KLEUREN VERTELLEN~

(Iets op een enthousiaste manier met allerlei details vertellen)

KOH SAMUI: Er vindt momenteel een nogal dynamische verandering plaats achter de schermen in één van de meest bekende restaurants op dit paradijselijke vakantie eiland

Volgens onze verslaggever ter plaatse is de populaire strandbar “The Black Pearl” in Amerikaanse handen, de Fransman die jaren dit restaurant van een lokale Thaise man gehuurd had, vond dat het welletjes geweest was.

Olleke Bolleke kan u ook verklappen dat het chique beach-restaurant Baya naast de voormalige swing bar in het midden van het strand ook binnenkort in andere handen overgaat. De vier Franse partners konden er geen economisch succesje van maken en doen de boel over aan een stel Indiase ondernemers, misschien dat het hen wel lukt.

EN DAT IS NOG NIET ALLES!
Het oud gevestigd hotel “Paradise Resort” op Lamai is ook te koop: het wordt aangeboden voor 60 miljoen baht. Dat is géén kattenpis, zult u denken!. Maar het gebied omvat wel zo’n zeven Rai grond en dat zou bijna een koopje zijn voor lokale markt.

Ook in het dorp Lamai staan ​​vele bars en restaurants al maandenlang in de verkoop, helaas gaat de verkoop mondjesmaat. Anderzijds is de vraag naar trendy restaurants met moderne apparatuur en hoge normen wel toegenomen.

TRENDY TENTEN
Kort samengevat, zou het maar zo kunnen zijn dat het Pareltje van Thailand nog meer zou kunnen blinken dan het al jaren doet.

Olleke Bolleke op Koh Samui