HET DURE PHUKET IS ZO DOOD ALS EEN PIER IN HET HOOGSEIZOEN!!!

2
650

~DE VIS WORDT DAAR DUUR BETAALD~

(Het vergt veel uit de portemonnee, dus je moet er wat voor over hebben om te krijgen wat je wilt)


PHUKET:- Er zijn in Phuket stemmen opgegaan dat Phuket zichzelf uit de markt heeft geprijsd.

Zowel Thais als buitenlandse toeristen zijn het er allemaal over eens en zeggen dat een tripje naar het Thaise vakantie-eiland net zo duur is als naar het buitenland gaan en mogelijk nog meer.

Eigelijk is dit een verwoestende analyse, meestal via foto’s – op Facebook gepost en werd op grote schaal gedeeld en opgepikt door de Thaise pers.

Op de pagina van Jimmy Elizabeth Sea Trip werd toerisme naar Patong omschreven als het slechtste in tien jaar tijd, daarom zouden er ook véél hotels in en rond Patong te koop zijn.

Het ene na het andere restaurant, massageshop gaan failliet gewoon omdat er geen klanten zijn.

Op foto’s die vorige week maandag tijdens de officiële feestdag in het gebied waren gemaakt, stond een verklaring:

“IS DIT HOE HET HOOGSEIZOEN ERUIT MOET ZIEN?”

In reacties werd gesuggereerd dat Phuket te duur zou zijn en dat Thaise en buitenlandse toeristen naar meer betaalbare opties elders zochten.

Gebeurtenissen die van invloed zijn geweest op het toerisme, zoals de boottragedie in Phoenix, zijn slechts ten dele de schuldige, maar bijna 100 baht vragen voor een kommetje rijst met kip is ook vragen om moeilijkheden

De reacties van de mensen die met enige regelmaat Phuket bezochten vinden dat zichzelf uit de markt geprijsd.

NU IS UW NIEUWBEER OLLEKE BOLLEKE NIEUWSGIERIG NAAR UW ERVARING, SCHRIJFT DIT ALS REACTIE ONDER DIT STUKJE EN BEGIN MET UW VERBLIJFPLAATS

Olleke Bolleke in Thailand
Foto’s Facebook Jimmy Elisabeth

2 REACTIES

  1. Bruine beer,

    Ik wil graag een reactie geven, ben in 2017 in Phuket geweest en men vroeg voor een ritje van het hotel in Phuket Stad naar het vliegveld 800 Bhat, (uiteraard geen meter willen aanzetten) Voor het zelfde ritje betaal je in Bangkok nog geen 400 Bhat. Ik heb dit ook gezegd tegen de chauffeur, maar lachen je gewoon uit.
    Ik heb gezworen nooit meer naar Phuket te gaan,

Comments are closed.