HET AUSTRALISCHE SLACHTOFFER VAN DE BRUTE AANVAL IN PATTAYA IS OVERLEDEN, ZIJN AMERIKAANSE AANVALLER ZIT IN HECHTENIS.

0
636

~B R E A K I N G   N I E U W S~


PATTAYA:- De Australische man die afgelopen vrijdag het slachtoffer were van een brute en gewelddadige aanval in een populaire bar in Pattaya is gestorven, dat is zojuist bevestigd.

De man, die door Australische media is geïdentificeerd als Mister Benjamin Robb uit Melbourne, stierf afgelopen zaterdagmorgen aancastarfoïde verwondingen aan zijn gezicht en hoofd in het Memorial ziekenhuis van Pattaya, zo was te lezen in de Australische krant The Herald Sun.

De man stierf uiteindelijk aan “inwendige bloedingen en ernstige schade aan het gezicht als gevolg van aanhoudende druk in zijn schedel”, zo werd gemeld.

De aanvaller van de Mr. Robb, was naar verluidt een Amerikaanse toerist van achter in de twintig, hij ontvluchtte in eerste instantie het toneel maar gaf zich uren later bij de politie van Pattaya aan.

Vanmorgen plaatste Olleke Bolleke het nog onbevestigde bericht dat afgelopen vrijdag in Ruby Club Lounge in Soi 6 om 18.30 uur had voorgedaan.

LEES OOK- Australische man zwaar gewond na een gewelddadige aanval in Pattaya.

Volgens getuigen werd de heer Robb verwikkeld in een confrontatie met een dronken groep mannen, van wie één hem aanviel, hem door de bar smeet en hem in zijn gezicht schopte “10 tot 15 keer”

Getuigen herinnerden zich dat de groep toen moest lachen en foto’s van zwaar gewonden en bewusteloze mr, Robb maakte,
De Ruby Club heeft sindsdien een verklaring vrijgegeven die bevestigt dat er inderdaad een dergelijk incident had plaats gevonden.

“Een ruzie die minder dan 20 seconden tussen de twee klanten duurde en erin resulteerde dat één persoon met ernstig verwondingen naar het ziekenhuis,moest worden gebracht en die helaas enige uren later kwam te overlijden.

“De andere betrokkene heeft zichzelf aan de politie aangegeven, waarbij het zo klaar als een klontje is, dat hij voorlopig achter de tralies blijft.

“Hoewel mijn gedachten bij de familieleden van het slachtoffer zijn, ook een bedankje voor de vrijwillige hulpdienst die snel ter plaatse was en de nodige professionele aandacht aan het slachtoffer en de omstanders gaf.

Met dank aan Olleke Bolleke