HET AMERIKAANSE VLIEGDEKSCHIP “JOHN C. STENNIS” LIGT IN DE HAVEN VAN LAEM CHABANG AANGEMEERD

0
399

~DAAR KOMT STENNIS VAN~

(Drukte maken)


LAEM CHEBANG:- Het Amerikaanse vliegdekschip USS John C. Stennis (CVN 74) arriveerde afgelopen zondag in Laem Chabang, voor een kort havenbezoek dat de sterke gemeenschap en militaire connecties tussen Thailand en de Verenigde Staten tijdens de komende oefeningen zal benadrukken.

Tijdens het bezoek neemt de bemanning van de John C. Stennis aan een reeks gemeenschapsserviceprojecten en sportevenementen terwijl ze de Thaise cultuur zullen opsnuiven.

“Onze matrozen zijn reuze enthousiast en waarderen deze gelegenheid om Thailand te mogen bezoeken,” zo liet admiraal Mike Wettlaufer, commandant van Carrier Strike Group 3 aan onze reporter te plaatste weten.

“We kijken uit naar een betere samenwerking met Thailand, ervaren graag de lokale cultuur, het willen natuurlijk de befaamde Thaise keuken verkennen met zijn fantastische traditionele culinaire opties en natuurlijk een beetje genieten van onze welverdiende rust. “

John C. Stennis doet een routinebezoek aan Laem Chebang, Thailand, als onderdeel van de voortzetting van de relatie als bondgenoten van het verdrag en het bevorderen van de vriendschap tussen de VS en Thailand.

De VS en Thailand hebben een onderlinge vriendschap die meer dan 200 jaar oud is en zijn al meer dan 180 jaar verdragsgenoten van elkaar.

De VS en Thailand zijn van plan samen te werken om de vooruitgang voor beide landen, de regio en daarbuiten voort te zetten.De John C. Stennis wordt ingezet in het Amerikaanse 7th Fleet operatiegebied ter ondersteuning van veiligheid en stabiliteit in de Indo-Pacifische regio.

Vaudje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: photostock
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: PattayaOne