HELP DE POLITIE VAN PATTAYA MET HET IDENTIFICEREN VAN DE ONBEKENDE DODER DUIKER VAN KOH LARN

2
533

~ALLE BEETJES HELPEN~

(Ook kleine dingen dragen bij aan het grote geheel)


PATTAYA:- De politie in de badplaats Pattaya heeft gisterenavond beelden vrijgegeven van een onbekende buitenlandse man die recentelijk onder verdachte omstandigheden voor de kust van Koh Larn dood gevonden is.

Het lichaam, gekleed in duikpak en met apparatuur, werd afgelopen vrijdag in de buurt van de populaire Koh Larn gevonden, zo verklaarde de hoofdcommissaris van Pattaya, Mr. Apichai Klobpetch. De politie hoopt dat iedereen met het minste geringste informatie over de man, wiens naam en nationaliteit niet bekend is, zich bij hen zou willen melden.

“We hebben gisteren al Immigration Police ingeschakeld en zijn nu alle hotels in Pattaya en omgeving aan het controleren” , zei kolonel Apichai. “We maken nu gebruik van meer dan 100 rechercheurs en agenten.”

De vrijgegeven bewaking’s camerabeelden van vorige week woensdag vertoonde van een blanke man en een Aziatische vrouw in een winkelcomplex in de stad. Apichai verklaarde ook op zoek naar eveneens ongeïdentificeerde vrouw te zijn.

Volgens Apichai had de man snijwonden op het lichaam en rond de hals, aan de hand van de autopsie resultaten is vastgesteld dat hij overleden is aan bloedverlies.

Echter, de commissaris weigerde om verder op deze moordzaak in te gaan, ook zijn er bij de politie géén vermissingen opgegeven.

“Het is nog niet geheel duidelijk. Er zijn twee mogelijke motieven: moord of zelfmoord, “zei kolonel Apichai. “De wonden zijn niet diep genoeg om hem daadwerkelijk te doden, omdat zijn aorta niet werd geraakt.”

Iedereen die denkt dat zij over enig informatie over het slachtoffer beschikken, worden vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de Afdeling van de Politie Pattaya op 03-842-0804.

Informatie en bron:
Foto: politie Pattaya
Rewriter: Olleke Bolleke
Khaosod Englisch

2 REACTIES

Comments are closed.