BALLON ONTPLOFT IN AUTO, 6-JARIGE PEUTER VERBRAND ZICH DAARBIJ AFSCHUWELIJK

2
1418

~EEN ONGELUK ZIT IN EEN KLEIN HOEKJE~

(Onverwacht kan er altijd ergens een ongeluk gebeuren)


NAKON PATHOM:- Een zes jaar oude Thaise peuter bevindt zich in ernstige toestand in het ziekenhuis van Nakon Pathom nadat hij zware brandwonden heeft opgelopen.

De kleine Athip Rattanawongkasem stond op de achterbank van een Toyota Wish. Hij greep een mooie ballon vast die als decoratie bij een afstudeerfunctie moest worden gebruikt.

De ballon ontplofte plots, op de moment dat zijn moeder, de 37-jarige khun Banthitkarn Unjai over de Thesa Road in het district Muang reed. Ze was op weg naar de Silapakorn Universiteit nadat ze bij vrienden cadeautjes had opgehaald voor een familielid die zou afstuderen.

Ze vertelde dat op het moment dat ze een telefoonoplader uit de sigarettenaansteker verwijderende de ballon ontplofte.

Zowel zij als haar 20-jarige passagiere khun Ploi Rungsaeng, liepen aan beide armen brandwonden op.

De chauffeuse stopte direct terwijl een straatverkoper de ernst van de situatie direct in de gaten had, gelijk water de auto ingooide om vlammen te doven die anders de auto in hun greep zouden krijgen.

Alle drie inzittende belandde in het ziekenhuis doordat het personeel van de reddingsstichting direct adequaat handelde.

Getuigen zeiden dat ze een flits in de auto zagen.

Er is een onderzoek gaande om erachter te komen wat er is gebeurd, naar vermeend zou de ballon gevuld zijn met soort ontplofbaar gas.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: ManagerOnline
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: ManagerOnline

2 REACTIES

  1. Hoi Auke, helium is een edelgas en inert. Dit betekent dat het gas niet reageert op andere gassen of vuur en is dus onbrandbaar. Het zal een andere gas moeten zijn. Bovendien zal er gas moeten lekken uit de ballon, of gas aanwezig zijn in de ruimte van de auto. Wel triest genoeg zeg.

    • Hallo Peter en Derk,
      Bedankt voor jullie opmerking, ik heb dit inmiddels aangepast. Het zou waterstofgas geweest kunnen zijn, begrijp ik nu.

      Mvg Auke

Comments are closed.