Home Algemeen HALVE TON WIET ONDER EEN LADING KIPPENKEUTELS IN EEN VRACHTWAGEN IN SATUN AANGETROFFEN EN IN BESLAG GENOMEN

HALVE TON WIET ONDER EEN LADING KIPPENKEUTELS IN EEN VRACHTWAGEN IN SATUN AANGETROFFEN EN IN BESLAG GENOMEN

0
HALVE TON WIET ONDER EEN LADING KIPPENKEUTELS IN EEN VRACHTWAGEN IN SATUN AANGETROFFEN EN IN BESLAG GENOMEN

~ER IS STRONT AAN DE KNIKKER~

(Er zijn problemen. Er is onraad/gevaar)


SATUN:- De grenspolitie in de provincie Satun wist de hand te leggen op 449 kilogram marihuana, welke was verstopt onder een enorme berg kippenstront, de grenspolitie arresteerde vanmorgen de chauffeur van de 18 wielen-tellende vrachtwagen.

De grenspolitie had een anonieme tip ontvangen dat er een dergelijk smokkel met een 18 wielen-tellende vrachtwagen door het Tambon Thung Nui van het district Khuan Kalong in de provincie Satun zou passeren, dus had de grenspolitie een controlepost opgezet met daarbij een contingent speurneuzen.

Toen de vrachtwagen door het Tambon Thung Nui reed, werd deze aangehouden en naar het terrein van de 436th Border Patrol Police Company gebracht om verder onderzocht te worden.

Na flink spitten vinden de verschillende dozen met daarin plastic zakken met de wiet, naast deze marihuana vondt de politie ook nog eens 6000 methamphetamine-pillen.

De 41-jarige vrachtwagenchauffeur, Rakchart Mekdol, een inwoner van Nakhon Phanom, werd gearresteerd en aangeklaagd wegens drugshandel. De chauffeur beweerde niets van de drugs te weten, hij verklaarde 15000 Baht betaald gekregen te hebben om de kippenkeutels van de provincie Beung Kan naar een klant in Satun te vervoeren.

De politie zei dat de drugs blijkbaar over de grens van Laos was gesmokkeld en naar Maleisiƫ vervoerd moest worden waar het Makkelijk 10.000 baht per kilo had kunnen halen.

Informatie en bron:
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation