HAASTIGE MINIBUS CHAUFFEUR IN SAMUT PRAKAN SLUIT DE AUTOMATISCHE DEUR TE SNEL WAARBIJ STUDENT ZIJN VINGERKOOTJE MOET MISSEN

0
158

~DAT KAN JE OP TIEN VINGERS NATELLEN~

(Dat kan je wel nagaan)


SAMUT PRAKAN:- De politie van Phra Pradaeng zoekt de chauffeur van een minibus nadat de automatische deur van zijn minibus de bovenkant van de ringvinger van een student heeft afgeknepen.

Khun Attawee Kaewthanatsiri, een eerstejaars student van Saowabha Vocational School, liet gisteravond zijn klacht achter op het politiebureau van Phra Pradeang en beschuldigde de bestuurder het opzettelijk vveroorzaken van letsel.

De student vertelde dat hij minibus No. 82 van Pahurat naar Phra Padaeng wilde nemen. Deze lijn levert openbare diensten maar wordt gerund door een privébedrijf, vanaf zijn school in de buurt van Pak Khlong Talat tot zijn huis in Samut Prakan.Toen hij gisteren bij de kruising van Phra Padaeng uitstapte, sloot de automatische deur van de achterdeur onverwachts en kneep een vingerkootje van hem af.

De student vertelde dat hij zich het kenteken of de kentekenplaat van het busje niet meer kon herinneren.

Hij ging onverwijld naar het Paolo Phra Pradaeng-ziekenhuis om behandeld te worden waarna hij naar het politiebureau ging.

Kolonel Niran Sawassri vertelde dat de politie het busstation in Phra Pradaeng en de beelden van de CCTV gaat controleren in een poging om de minibus te traceren teneinde de chauffeur te ondervragen.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Sutthiwit Chayutworakan
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: Bangkok Post