GRATIS WIFI BESCHIKBAAR OP 25 LUCHTHAVENS IN THAILAND

0
348

~VOOR NIETS GAAT DE ZON OP~

(Ales kost geld en moeite, behalve datgene wat van de zon komt)


THAILAND:- De passagiers kunnen nu gratis WiFi-hotspots op 25 luchthavens in Thailand gebruiken om drie uur per dag gratis te kunnen internetten.

Khun Ampawan Wannako, de directeur-generaal van de afdeling Luchthavens, vertelde dat het project om gratis Wi-Fi-diensten aan te bieden in samenwerking met haar afdeling en het Advance Wireless Network Co Ltd. is voltooid.

Khun Ampawan zei dat passagiers zich eenvoudig moeten registreren door/zich voor het eerst identificeren via Facebook van DOA WiFI AIS om de gratis diensten te kunnen gebruiken. Passagiers hoeven geen gebruik te maken van AIS-gsm-diensten om in aanmerking te komen voor de gratis internetverbinding, zo vertelde ze tegen onze verslaggever.

Slechts drie luchthavens die door haar afdeling worden gerund, zullen geen gratis Wifi aanbieden omdat de afdeling heeft onderzocht en heeft vastgesteld dat passagiers geen WiFi gebruiken. Deze drie luchthavens zonder gratis Wifi zijn Pattani, Mae Sariang en Tak.

De 25 luchthavens met gratis Wifi omvatten Krabi, Khon Kaen, Udon Thani, Nakhon Si Thammarat, Ubon Ratchathani, Surat Thani, Mae Sot, Chumphon, Trang, Hua Hin en Pai luchthavens, zo maakte ze bekend.

Bij een eerste onderzoek bleek dat passagiers bijzonder content waren met de snelheid van de WiFi internetverbinding die wordt aangeboden als onderdeel van het plan van de afdeling om slimme luchthavens op luchthavens in overeenstemming te brengen met de internationale normen.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation