GRATIS OP HET STRAND GENIETEN VAN HET HUA HIN INTERNATIONAL JAZZ FESTIVAL 2017

0
150

~DAT SWINGT DE PAN UIT~

(Gevoel voor ritme en/of timing)


HUA HIN:- Ja ja, u leest het goed, het internationale Jazz Festival van Hua Hin komt terug en wel in het weekend van zaterdag 24 juni en zondag 25 juni, het zal beide dagen om 18:00 beginnen rond 23:00 uur beëindigen.

Omdat men een grote opkomst verwacht, wordt het strand tegenover het Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin voor deze twee dagen helemaal omgebouwd tot het grootste openlucht podium van de stad.

De organisator Hitman Company Limited is in samenwerking met de gemeente en het toerisme Authoriy van Thailand (TAT) er dit jaar in geslaagd om het neusje van de zalm op het Jazz gebied te brengen, dus de echte jazzliefhebbers kunnen hun hart ophalen.

Om maar een paar bekende jazzartiesten op te noemen zoals
Jazz Kamikaze, J-Jazz Allstars, Koh Mr. Saxman, The Sound of Siam, Vladimir Cetkar, The Swing Kings, Malene Mortensen, functie, Alex Foster, Azië 7 en Peter Gilligan, zij staan garant voor dit geweldig jazzfestijn.

Het festival programma heeft zelfs een Jazz Forum en daarnaast ook nog eens workshops, welke op beide dagen in de namiddag bezocht kunnen worden.
De toegang tot het concert is gratis.

Met dank aan Olleke Bolleke