GRAB TAXICHAUFFEUR IN CHIANG MAI AANGEHOUDEN VOOR HET AANRANDEN VAN EEN 17-JARIG MEISKE

3
634

~DAAR MOET JE MET JE TENGELS VANAF BLIJVEN~

(Daar moet jij met je handen van afblijven)


CHIANG MAI:- De politie in deze stad heeft een taxichauffeur van een Grab Taxi aangehouden voor het aanranden van een minderjarig meisje. Het meisje had zelf aangifte bij de stadspolitie gedaan.

Het meisje, alleen geïdentificeerd als Miss “A”, was met haar moeder naar het politiebureau gekomen om een procesverbaal te laten opmaken. De betrokken chauffeur zou tijdens de gehele rit van Chang Khlan naar Sam Kasat monument zou handen niet thuis hebben kunnen houden.

Ze beweerde dat de 26-jarige bestuurder, Khun Jaran Netawan, haar voorin zijn Mitsubishi Mirage had laten plaatsnemen, tijdens de rit sprak hij zoet gevooisde woordjes tot haar, terwijl hij met zijn tengels aan haar zat te frunniken.

Het meisje vertelde tegen de wachtcommandant dat zij vreesde voor haar veiligheid en vroeg hem vele malen te stoppen met zijn avances en zich op het verkeer te richten.
Zodra Miss “A” thuiskwam, vertelde zij het hele verhaal tegen haar ouders, die onmiddellijk met haar naar de politie gingen om het incident te melden.

De politie van Chiang Mai politie arresteerde Netawan dezelfde dag nog, maar hij had een heel ander verhaal dan het meisje aan de politie had opgedist.
Hij ontkende alle beschuldigingen en zei het meisje alleen om een knuffeltje gevraagd te hebben, het meisje zou naderhand meer gewild hebben dan alleen een knuffeltje.

De politie geloofde de Grab Taxi chauffeur voor geen meter en hij werd dan ook beschuldigd van seksuele molestering van een minderjarig meisje van tussen de 15 nog niet 18 jaar, en daarnaast zou hij niet de leeftijd hebben om een dergelijke taxi te mogen berijden.

Informatie en bron:
Foto’s: Daily News
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: dailynews.co.th

3 REACTIES

Comments are closed.