GOEDKOPE BORSTOPERATIE VAN AUSTRALISCHE VROUW IN THAILAND KOST VROUW ALSNOG VELE AUSTRALISCHE DOLLARS

0
332

~GOEDKOOP IS DUURKOOP~

(Slechte kwaliteit kopen is verkeerde zuinigheid)

THAILAND:- Bij het plannen van een cosmetische ingreep is het altijd het beste om de juiste persoon en de juiste plaats te raadplegen. Dat heeft 48-jarige Mrs.Lee Cameron uit Melbourne nu wel ondervonden nadat ze in Thailand een borstvergroting liet uitvoeren voor 168.000 Baht.

Mevrouw Cameron had een borstvergroting’s operatie via een agentschap voor cosmetisch toerisme geboekt. De operatiekosten die haar Thailand in rekening gebracht zouden worden, zouden een kleine 168.000 Baht bedragen. Navraag voor een dergelijke operatie in Australië liepen aardig in de papieren zo bleek nl. 647.000 Baht, dus het rekensommetje had Mrs. Cameron snel gemaakt.
Het agentschap voor cosmetisch toerisme beloofde haar een goedkope operatie met artsen van wereldklasse en de beste accommodatie die er maar bestond.

De hoge verwachtingen van Mrs. Cameron werden in een klap verbrijzeld toen het verband loskwam. Haar borsten waren totaal verminkt, waren niet meer synchroon en er ontwikkelde zich al snel een ernstige infectie

De Australische dokter Olivia Perotti, die mevrouw Cameron eerder op bezoek had gehad, hoorde tijdens haar telefonisch consult haar klachten aan en vernam dat het allemaal niet zo succesvol was dan zij gehoopt had en adviseerde mevrouw Cameron onmiddellijk naar haar kliniek te komen voordat het te laat was, er waren daarvoor verschillende trieste soortgelijke incidenten uit Thailand voorgekomen waarbij sommigen vrouwen hun tepels verloren, met uiteraard ellenlange rekeningen.

Mevrouw Cameron probeerde contact op te nemen met het agentschap voor cosmetisch toerisme en met het Thaise medische team, maar geen van beide organisaties gaven thuis

Informatie en bron:
Illustraties: 9News
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: 9News