Home Featured GEWONDE THAISE BEJAARDE MAN LANGS DE KANT VAN DE WEG IN PATTAYA AANGETROFFEN

GEWONDE THAISE BEJAARDE MAN LANGS DE KANT VAN DE WEG IN PATTAYA AANGETROFFEN

3
GEWONDE THAISE BEJAARDE MAN LANGS DE KANT VAN DE WEG IN PATTAYA AANGETROFFEN

~HET LEVEN IS NET EEN KRENTENBOL MET AF EN TOE EEN HARD STUKJE~

(Het leven is niet een en al geluk maar kent soms ook tegenslag)


PATTAYA: – Op de ochtend op 21 juni kreeg de politie en de hulpdienst een verontrust telefoontje dat er langs de kant van Soi Nongmai aan de rand van Pattaya een gewonde Thaise meneer zou liggen.

Nadat de politie de bewuste Soi was ingereden, vonden ze een kilometer verder het lichaam van de man, het lag naast een vuilnisbak. Op de grond lag er bloed en het leek alsof er bloed uit het oor van het slachtoffer sijpelde.

De naam van de Thaise man is vooralsnog onbekend, maar rapporten suggereren dat hij tussen de 50 en 60 jaar oud moet zijn. Kijkend naar de verwondingen was het voor iedereen duidelijk dat hij in een kritieke toestand verkeerde en werd in allerijl naar een lokaal ziekenhuis voor een eerste behandeling gebracht.Op de scène vond de politie een mobiele telefoon in de buurt en gebroken stukken van wat eruit zag dat het eens een motorhelm moet zijn geweest.

Helaas zijn er geen CCTV-camera’s in de omgeving om terug te kijken, zodat de politie getuigeverklaringen zal moeten vertrouwen.

Het slachtoffer ligt nog steeds herstellend in het ziekenhuis en is niet in staat om een verklaring af te geven. De politie geeft hem zoveel tijd als hij moet herstellen alvorens vragen over het ongeluk te stellen.

Informatie en bron:
Foto’s: PattayaNews
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: PattayaNews

3 REACTIES

Comments are closed.