GEWELDIGE FOTOGALERIJ | PATTAYA WIL NET ZO’N KLASSE BESTEMMING WORDEN ALS HET AMERIKAANSE FLORIDA

1
996

~DROMEN ZIJN BEDROG~

(Hitsingle van Marco Borsato uit 1994)


PATTAYA:- Manager Online opende vandaag wel met een héél opvallend artikel, Pattaya zou namelijk net zo’n paradijs als Florida gaan worden, een stad zonder elektriciteitskabels die momenteel de gevels van de gebouwen markeren maar een stad met prachtig aangelegde lanen en wandelpromenades.

De verslaggever van Manager Online schreef dat het een prachtige droom was……ONS PATTAYA als een echt jetzetters paradijs als Florida, waar toeristen ongehinderd zouden kunnen genieten van hun welverdiende vakantie en waar de expats heerlijk van hun pensioen zouden kunnen genieten.

“SORRY, MAAR VAN UW AOW’TJE KAN HET ECHT NIET MEER”

Olleke Bolleke was natuurlijk reuze nieuwsgierig hoe de verslaggever van Manager Online aan deze wijsheid kwam, dus hij ging eens op zoek en kwam bij de Facebook pagina
Dong Phoo Dee Pattaya” terecht.

En ja, het ziet er bijzonder gelikt uit, wat waar is, is waar……prachtige trottoirs die nog beter onderhouden zouden zijn dan die van in Bangkok.

Alles wat nu nog geregeld zou moeten worden voor de toekomst is dat oneindige gedoe met het vervoer in de stad, waar nu de Taxi maffia nog steeds heer en meester is.

Olleke is nogal een punctuele beer en denkt dat er nog veel meer zaken aangepakt moeten worden eer Pattaya zich mag vergelijke met een stad als Florida, maar ja, wie ben ik?

Hier een prachtige verzameling foto’s van hoe het Paradijs Pattaya er ooit eens gaat uitzien

Ik denk dat de verslaggever van Manager Online een invalkracht was of misschien wel een stagere, want in het hele artikel wordt geen woord gerept over de toestand van de stranden, de zee of het vuilnis wat de bewoners overal maar neerpleuren waar het hen uitkomt.

Maar inderdaad……….zo lijkt Pattaya inderdaad op een paradijsje, nu nog een lekker pilsje in hand om van het zeezicht te genieten en in de andere hand een lekkere Chick en mijn dag mijn vakantie kan niet meer stuk !

OEPS !! Ik ben vergeten dat het donderdag was en dat er geen alcohol op het strand te verkrijgen was, maar ik mag toch wel die lieve dame aan mijn zijde houden of mag dat ook al niet meer?

Olleke Bolleke

 

1 REACTIE

  1. Kom net uit Pattaya dat is een mooi gezicht de hele dag die boten voor je neus als je aan het strand zit, dan nog als ze starten met die stank in je gezicht en zwijg me over die taxi daar verschrikkelijk hebben een meter maar met een mooi doekje erop liggen stelletje oplichters.Wat een maffia tuig zeg ben maar blij dat ik weer in de isan bent.Ben het een beetje zat daar in dat fucking Pattaya!!!!

Comments are closed.