GEVONDEN HOOFD IN RIVIER WAS GEEN MOORD MAAR ZELFMOORD

0
236

~DE HAND AAN JEZELF SLAAN~

(Zelfmoord plegen)


SAMUT PRAKAN:- De politie van regio 1 heeft uitleg gegeven over een lichaam dat in de rivier gevonden is in staat van ontbinding bij de Petra pier. Er is geen moordzaak bekend waar aan dit lichaam verbonden kan worden. Het lichaam werd op 6 februari ontdekt.

Het stoffelijk overschot is geidentificeerd als Janpen Boonkan, 44, uit Amnat Charoen. Deze dame pleegde op 4 februari zelfmoord door in de rivier te springen.

De politie heeft de flat waar de vrouw met haar echtgenoot en zoon van 23 woonden.Haar telefoon is ook gevonden. Het laatste bericht was een afscheidsbericht gericht aan haar zoon.

Ze heeft een motortaxi naar de rivier genomen, en is daar iets na 16.00 in gesprongen. De politie vermoedt dat haar lichaam geraakt is door de propeller van een boot, waardoor ze (na haar dood) onthoofd is. Het hoofd werd als eerste gevonden.

Familie bevestigd CCTV beelden, waarin een vrouw te zien is die in de rivier springt, dat het gaat om Janpen.

De echtgenoot zegt dat hij geen ruzie had met zijn vrouw. Hij vertelde de politie dat zijn vrouw last had van depressies en daarvoor medicijnen kreeg. Ze was al een paar keer eerder van huis weggelopen.

Vautje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: The Nation
Content: B. Botje in Centraal Thailand
Bron: The Nation