GESTRANDE NEDERLANDERS BALEN ALS EEN STEKKER IN BANGKOK ‘NIEMAND VERTELT ONS IETS’

0
717

~BALEN ALS EEN STEKKER~

(Er schoon genoeg van hebben)


BANGKOK:- Zo’n 10 passagiers van Bangkok Airways, die vanaf Bangkok naar Schiphol zouden vliegen, zijn noodgedwongen achtergebleven op hun vakantiebestemming. Door een technisch mankement ging de terugvlucht niet door en het lukte de vliegmaatschappij niet om een vervangend toestel te regelen.

Een van die gestrande reizigers is Dylan van Gurp uit Breda. ,,We worden gewoon aan ons lot overgelaten door Kras’’, verzucht de 24-jarige Brabander tegen deze website.

,,Ik heb mijn baas maar gebeld om extra vakantiedagen op te nemen’’, vertelt Dylan aan de telefoon. ,,Want vóór dinsdag ben ik sowieso niet terug.’’ Van Gurp en diens vriendin boekten een 22-daagse groepsreis met reisorganisatie Kras.

De groep van 25 reizigers zou gisterenochtend terugvliegen van het eiland Koh Samui naar Bangkok en aansluitend naar Amsterdam. Een technisch probleem hield de eerste vlucht aan de grond, waardoor de groep de aansluiting van Bangkok naar Amsterdam miste. Zo veranderde de tussenstop van een paar uur in Bangkok in een noodgedwongen verblijf van ruim 30 uur.

,,We hebben eerst 17 uur lang op het vliegveld gewacht voordat Kras een hotel voor ons regelde’’, vertelt Dylan. In afwachting van meer informatie vertrok hij samen met de andere passagiers naar dat hotel, maar van zowel Kras als Bangkok Airways kwam geen enkel bericht. ,,Na veel heen en weer bellen zeiden ze bij Kras: ‘Het ligt aan Bangkok Air, zij moeten het oplossen.’ Maar Bangkok Airways communiceert helemaal niet. We worden van het kastje naar de muur gestuurd.’’

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: PhotosStock
Content: Naz Taha
Bron: Ad.nl