GERARD VAN VULPEN ZAT NA THAISE CEL AL IN HET VLIEGTUIG VOOR ZIJN TERUGKEER NAAR NEDERLAND, MAAR WERD ER WEER UITGEHAALD!

1
818

~IETS AAN DE GROTE KLOK HANGEN~

(Ruchtbaarheid geven aan iets)


THAILAND:- De Amersfoorter Gerard van Vulpen die al bijna drie maanden gevangen wordt gehouden in Thailand, zat gistermorgen in het vliegtuig om terug te keren naar Nederland. Maar hij werd op last van de gezagvoerder weer uit het vliegtuig gehaald, om terug te worden gebracht naar het immigratie detentiecentrum in Bangkok.

FAMILIE VAN VULPEN
Dat vertelt zijn verbijsterde familie. Van Vulpen was de douane op de luchthaven Suvarnabhumi in Bangkok al gepasseerd en al ingecheckt, toen in het vliegtuig bleek dat het uitzetcentrum hem niet bij de vliegtuigmaatschappij Ukrain International Airlines had aangemeld als ‘ex-gedetineerde’. Andere ex-gedetineerden mochten wel mee met de vlucht naar huis.

De Amersfoorter (46) werd oudjaarsavond neergestoken bij een ruzie in een bar, maar belandde zelf in een politiecel op verdenking van drugsgebruik. Twee weken geleden bleek de verdenking van de baan waarna hij werd overgeplaatst naar het uitzetcentrum, het immigratie detentiecentrum in Bangkok, in afwachting van zijn terugkeer naar Nederland.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Olleke Bolleke
Content: Istvan Kövi
Bron: AD.nl

1 REACTIE

  1. Dat is met geen pen te beschrijven dat meneer Vulpen met zo,n maatschappij naar Holland vliegt vliegtuigmaatschappij Ukrain International Airlines verschrikkelijk.

Comments are closed.