GEMEENTEAMBTENAREN GELASTTEN DE SLOOP VAN EEN PUB IN PATTAYA ZUID

0
671

~HET ZWOERD ACHTER DE OREN HEBBEN~

(Doof zijn)


PATTAYA:- Het lijkt erop dat ambtenaren van Pattaya van bovenaf strengere regels opgelegd krijgen nadat onlangs gebouwde pub in Pattaya Zuid in de buurt van de Bali Hai Pier gesloopt moest worden omdat deze zonder de juiste vergunningen was gebouwd.

De sloopwerkzaamheden begonnen al enkele dagen voor kerstmis, nadat hoofdinspecteur van de bouwinspectie, Khun Chris Chunsuriya, toen de bouwvakkers nog bezig waren om de pub te bouwen.

De hoofdinspecteur was ervan verwittigd dat er bij de bouw het één en ander niet klopte, toen zijn functionarissen daar een kijkje gingen nemen ontdekten dat het twee verdiepingen tellende gebouw van 476 vierkante meter, door Volna Entertainment Co, zonder toestemming werd gebouwd. Al eerder was de bouwinspectie ter plaatse gekomen en hadden op 15 november verordend dat er geen bouwwerkzaamheden meer mochten worden verricht, waar de Volna Entertainment Co geen gehoor aangaf.

Er zat voor Khun Chris Chunsuriya niets anders op dan een sloopbedrijf in te huren die het pand zouden gaan ontmantelen, de kosten van deze ontmanteling komen uiteraard voor de rekening van Volna Entertainment co.

Het ingehuurde sloopbedrijf heeft laten weten dat ze ongeveer 45 dagen bezig zijn met dit klusje.

Informatie en bron:
Foto’s: PattayaMail
Content: Olleke Bolleke
Bron: PattayaMail