GEDETINEERDEN ONTSNAPPEN AAN DE RECHTBANK NA HET STELEN VAN EEN GEVANGENIS TRANSPORTTRUCK

0
303

~AAN ELKE GOEDE VISSER ONTSNAPT WEL EENS EEN AAL~

(Iedereen maakt wel eens een foutje)


CHUMPHON:- Politie kolonel Narat Savettanan, directeur-generaal van het Thaise gevangeniswezen vloog vandaag met spoed naar de zuidelijke provincie Chumphon nadat drie gevangenen een transportwagen hadden gestolen en wisten te ontsnappen aan het provinciale gerecht van Lang Suan.

Kolonel Narat werd vergezeld door zijn plaatsvervanger Pol lt kolonel Prawuth Wongsinil.

Uit een eerste onderzoek was vast komen te staan dat de gevangenisbewaker die de transportwagen bestuurde om de sleutel in de ontsteking van de truck had achtergelaten.
De gevangenen hadden dat gezien en wachtte daarna
op de begane grond van het gebouw om naar de rechtbank te worden geleid, plots renden naar de vrachtwagen terug en reden weg.

Hoewel de politie van het gerecht probeerde hun uitgang te blokkeren, braken de gevangenen door de omheining van de barricade heen en vluchtten, volgens de beelden van de CCTV.

Er werd gemeld dat zes gevangenen, die allemaal te maken kregen met drugsdelicten probeerden te vluchten. De drie die te voet vluchtten, werden kort daarna weer in hun kraag gegrepen terwijl de vluchtelingen in de gestolen vrachtwagen in het niets waren opgelost, van hen is niets meer vernomen.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation