Home Thailand Bangkok GEBRUIK TIJDENS SONGKRAN SCHOON WATER OF DRAAG DE CONSEQUENTIES

GEBRUIK TIJDENS SONGKRAN SCHOON WATER OF DRAAG DE CONSEQUENTIES

14

~UIT JE DOPPEN KIJKEN~
(Goed opletten)


THAILAND – Een vooraanstaand volksgezondheid ambtenaar heeft ernstige waarschuwingen over de gevolgen van het gebruik van vuil water tijdens Songkran festival uitgegeven.

Dit bericht meldde Voice TV, de Thais en farangs nemen het niet zo nauw met het gooien van water tijdens het waterfestival, men gebruikt alles wat maar voor handen is, van slootwater tot klong water en schroomt men er zelfs niet voor om chemicaliën of kleurstoffen er aan toe te voegen. Maar let wel, u bent wel de juiste kandidaat om oogklachten en/of maagziekten op te lopen, het is maar dat u het weet!

Dokter Amnuay Kajina zei: “Mensen moeten voorzichtig zijn bij Songkran festival en het gebruik van vuil water of modderige water vermijden, Twee specifieke problemen staan vooraan om u huidziekte en conjunctivitis te bezorgen”

Maar dat is nog niet alles!!….in extreme gevallen kan zelfs
blindheid of een ernstige handicap worden veroorzaakt als bacteriën, virussen en lintwormen welke in het vuile water voorkomen de longen of de hersenen aantasten, zei hij.imageMensen moeten behandeld leidingwater te gebruiken. Kinderen moeten een veiligheidsbril te dragen, zoals een zonnebril.
Als mensen problemen met hun ogen krijgen, moeten ze worden gewassen met schoon water of in het geval van chemische stoffen, deze langdurig met stromend water behandelen net zolang totdat de symptomen verdwijnen. Eventuele hardnekkige problemen met de ogen moet worden behandeld door een arts of in een ziekenhuis, zei hij.

HIJ ROEPT FEESTVIERDERS OP OM GEEN WATER IN HET GEZICHT VAN ANDEREN TE GOOIEN!

In de eerste drie maanden van het jaar waren er meer dan 31.000 gevallen van conjunctivitis in hele land met de meest gevallen in Ubon Ratchathani, Amnat Charoen en Mae Hong Son.

Bron: VoiceTV

14 REACTIES

  1. Ik denk dat t meer zin heeft dit tegen de tafelpoot te vertellen dan aan dat zooitje verstandloze water gooiers!

  2. Ook goedemorgen heren, het doet mij deugd dat u beiden met het goede been uit het (water) bed bent gestapt !!

Comments are closed.