Home Olleke Bolleke's Passie Airports FRANSMAN OP DE LUCHTHAVEN VAN SUVARNABHUMI BETRAPT OP DE STELEN VAN EEN FLINKE SOM GELD!

FRANSMAN OP DE LUCHTHAVEN VAN SUVARNABHUMI BETRAPT OP DE STELEN VAN EEN FLINKE SOM GELD!

0
FRANSMAN OP DE LUCHTHAVEN VAN SUVARNABHUMI BETRAPT OP DE STELEN VAN EEN FLINKE SOM GELD!

~DOOR DE MAND GEVALLEN~

(Van een lager niveau blijken te zijn dan de buitenwereld tot dan toe had gedacht)


SUVARNABHUMI:- Gistermorgen werd er in een hotel in Bangkok een Fransman gearresteerd, die naar verluidt afgelopen zaterdagavond op Suvarnabhumi Airport een bedrag van ongeveer 330.000 Baht van een Egyptische toerist zou hebben gestolen.

De 33-jarige man, genaamd: Rehalia Toufik, heeft een Franse nationaliteit en werd midden in de nacht om 03:00 uur in zijn hotelkamer gearresteerd, hij bleek in bezit te zijn van een deel van het geld, nl. 295.500 Baht , waarvan hij aanvankelijk beweerde dat het zijn eigen geld was.

De arrestatie volgde op een melding die bij het politiebureau van Suvarnabhumi Airport door de Egyptische toerist Mohammed Gaber Ahmed Ahamed Ibrahim werd ingediend, de man vertelde dat hij zijn tas in een telefoonwinkel was vergeten. Toen hij zich terug haastte naar de telefoonwinkel op de tweede verdieping van de terminal om zijn tas te pakken, was hij al te laat, het geld was uit de tas verdwenen.

De politie bekeek camerabeelden en identificeerde Toufik als een verdachte, wat resulteerde in zijn arrestatie in het hotel.

Naast de 295.500 Baht, trof de politie ook het rode shirt met lange mouwen aan dat Toufik naar verluidt droeg op het moment van de diefstal.

De politie zei dat de Franse staatsburger tijdens het verhoor door de mand was gevallen en bekende dat hij het geld uit de tas van de Egyptenaar had gestolen.

Informatie en bron:
Foto’s: The Nation
Content: Olleke Bolleke
Bron: The Nation