Home Algemeen FRANS STEL VEDWAALT IN DE BERGEN VAN KRABI

FRANS STEL VEDWAALT IN DE BERGEN VAN KRABI

0
FRANS STEL VEDWAALT IN DE BERGEN VAN KRABI

~HEG NOCH STEG WETEN~

(Ergens de omgeving totaal niet kennen)


KRABI:- Gisteren zijn er meer dan 20 politieagenten op zoet gegaan naar twee Franse toeristen in het uitgebreide Panom Benja-gebergte op Krabi verdwaald waren, na een zoektocht van meer de vier uur werden de twee toeristen gelukkig hongerig en dorstig, maar veilig terug gevonden.

De poliltienmvan Krabi, soldaten en bosarbeiders in Krabi waren gisteren op zoek gegaan naar het Franse toeristenpaar, de 44-jarige Desmarest Cristophe Paul Henri en 34-jarige Schmor Muriel.

Ze gingen voor een natuurwandeling het Panom Benja National Park in om de Huai Toe waterval te bekijken maar raakten de weg kwijt, de agenten hadden meer dan vier uur nodig om beide toeristen te vinden.

Ze waren zwak en dorstig. Officieren gaven ze eten en drinken voordat ze terug naar hun accommodatie werden gebracht.

Kolenel Attapon Sansukja van de politie Krabi vertelde dat: “Het paar sinds zaterdag in Krabi verbleef. Ze huurden een motor en reden naar Huai Toe waterval. Ze vertrokken te voet voor een wandeling van ongeveer vijf kilometer van het kantoor van het National Park. Daarna raakten ze de weg kwijt en wisten heg noch steeg in de bergen.

Ze stuurden een bericht naar hun vrienden voor hulp op hun telefoons. Gelukkig hadden ze tijdens hun wandeling nog steeds een mobiel signaal. ”

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: The Thaiger
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand
Bron: The Thaiger