FOTOGALERIJ | HET GEHELE DONG TARN GEBIED IN JOMTIEN GAAT OP DE SCHOP TOT VOLGEND JAAR APRIL

3
631

~MEN MOET HOOIEN WANNEER HET TIJD IS~

(Men moet de gelegenheid gebruiken als die zich voordoet)


PATTAYA: – Als een duivel uit een doosje, tovert de stad pattaya in één klap het departement landschapsarchitectuur te voorschijn, dit departement moet ervaar gaan zorgen dat het bekende Dong Tarn strand van Jomtien meer allure en een sjiekere uitstraling moet krijgen, men heeft al de verwachting uitgesproken dat deze grote verfraaiing zeker tijdens het lage en hoge seizoen tot en met april volgend jaar gaat duren.

Sommige lokale strandstoelen verhuurders zijn allesbehalve blij met deze gunstige ontwikkeling en bekritiseerde deze plannen omdat ze menen dat dit hun handel negatief beïnvloed. Ze zouden graag zien dat de werkzaamheden alleen in het laagseizoen worden uitgevoerd.De uitvoerder, wie kan het ook anders zijn dan Nong Nooch Landscape and Garden Design Co. Ltd vertelde tegen de verslaggever van Sophon Cable TV dat het project dat op 26 april al aanvang had genomen en dat het volgend jaar 25 april opgeleverd zou worden.

Veel oude diepgewortelde bomen in het Dong Tarn gebied moeten plaatsmaken voor nieuwere jongere bomen, daar is zo’n 48 miljoen baht mee gemoeid.

Op dit moment zijn de werklui op twee verschillende plekken bezig, waarbij men langzaam naar elkaar toewerkt. Op 16 september moet een compleet stuk van 200 meter ter hoogte van het World Beach Resort and Spa worden afgeleverd. Tsja, ook hier in Thailand geldt de wet: “Wie betaald, die bepaald”

Vervolgens gaat men gedurende zes maanden door met verfraaien, in deze periode moet een stuk van 250 meter ter hoogte van het Welcome World Hotel opgeleukt worden.Terwijl de meeste strandexploitanten zich in het gebied op dit renovatieproject verheugden, blijven zij van mening dat dit beter gepland had moeten worden, juist in het hoogseizoen moeten zij hun centjes verdienen en dat zou nu precair worden.

Informatie en bron:
Foto’s: Wat Kantapharan
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: STV Pattaya

3 REACTIES

Comments are closed.