FILMRECHTEN BOEK PAUL MEYER EYEWORKS VERKOCHT

1
3269

~HIJ ZAL ER MET VOLLE TEUGEN VAN GENIETEN~

(Ergens heel erg van genieten)


KOH SAMUI:- De filmrechten van het boek ’Bekentenissen van een meestersmokkelaar’ van Paul Meyer zijn verkocht. Eyeworks Film & TV Drama, dat deel uitmaakt van Warner International Television Production, is van plan het verhaal te gaan verfilmen, zo heeft uitgeverij Van Halewyck vandaag gemeld.

foto’s van gangsterkoppel Paul Meyer en Kelly Cautereels in Thailand

Het is opmerkelijk dat de filmrechten nu al zijn verkocht; het boek verschijnt pas volgende week. Ook zijn er volgens de uitgeverij gesprekken gaande over een tv-reeks over Meyer, al zal deze niet voor 2020 klaar zijn.

Paul Meyer was het kopstuk van ’de bende van 700 miljoen’, een groep die jarenlang drugs, alcohol en sigaretten smokkelden, en hun illegale opbrengsten wit wisten te wassen door onder meer een sportschool in Antwerpen en een luxueus vakantieparadijs op het Thaise eiland Koh Samui te kopen.

Het huis vab de supertrafikant en Nederbelg Paulus Meyer

De bende werd in 2007 gearresteerd door het Thaise leger op vraag van het Antwerpse gerecht. Dat voerde al sinds februari 2006 een onderzoek naar de witwaspraktijken.

Samen lekker genieten van de poen op Koh Samui

De bijnaam van de bende komt van het geschatte bedrag dat ze heeft buitgemaakt. Meyer heeft er een jarenlange gevangenisstraf op zitten. Acht maanden zat hij vast in Bangkok Hilton, een van de gevaarlijkste gevangenissen ter wereld. In zijn boek blikt hij terug op zijn criminele carrière.

Informatie en bron:
Foto’s: Stockphoto
Content: Redactie Telegraaf
Bron: Telegraaf.nl

1 REACTIE

  1. Hij is beter bekent als (meester informant)
    dan meestersmokkelaar.. ik ken hem persoonlijk, hij is de grootste verrader op de aarde.. ik heb zelf zijn tapes waar hij anderen verraad aan de flikken om zijn eigen smokkel te verwezenlijken.. lafaard!

Comments are closed.