FIKSE BRAND IN TASSEN-FABRIEK VAN CHONBURI | SCHADE 10 MILJOEN BAHT

0
109

~MEN MOET HET VUUR ONDER DE AS ZOEKEN~

(Je moet je inspannen om een klus te klaren)


CHONBURI:- Eergisteren heeft een fikse brand in één van de grootste tassenfabriek van Thailand gewoed. Het was een extreem brand met op zijn minst een geschatte schade van 10 miljoen Baht.

De redactie van Nokgrajok News schreef dat de fabriek met een oppervlakte van 2 hectare in het district Pan Thong, in de provincie Chonburi, in een oogwenk afbrandde.

In de fabriek werden materialen gebruikt om modetassen, portemonnees, koffers en portefeuilles te maken die ontvlambaar waren, bestaande uit uitstekende brandbare stoffen en verschillende soorten leer.

De brandweer van Chonburi reed met tien brandweerwagens uit in de hoop het vuur te blussen of op zijn minst de vlammen te beheersen zodat deze zich niet verder konden verspreiden. Ondanks de krachtige pogingen kon het eerste gebouw dat in brand vloog niet gered worden.

De brandweercommandant kon na een uur, het sein brandmeester geven. Een groot deel van de producten in de fabriek is door het vuur verloren gegaan, slechts een klein deel kon uit de fabriek verwijderd worden. Hoe de brand begonnen is, is nog steeds een raadsel, maar de ambtenaren zoeken nog steeds naar de oorzaak.

De schade is momenteel geschat op ten minste 10 miljoen Baht. De politie zal de werkelijke schade van de fabriek opnieuw evalueren nadat de producten die het hebben overleefd allemaal worden verplaatst naar het afgebrande gebouw.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: nokgrajoknews.com
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: nokgrajoknews.com