FARANG ONTSNAPT NET AAN DE DOOD OP EEN VOETPAD IN BANGKOK

6
557

~HIJ ZAL WEER BOVEN WATER KOMEN.

(Hij zal weer de moeilijkheden overwinnen)


BANGKOK: – Een buitenlander had zaterdagmorgen al het geluk aan zijn zijde toen een groot brok muur van een sloopgebouw naar beneden viel en zijn linkerarm en schouder schampte.

De man, in de leeftijd van ongeveer 45 jaar oud werd op de bovenarm en schouder getroffen, maar was verder niet ernstig gewond.

Toen nu toe heeft men nog niet uit kunnen vissen wie verantwoordelijk is voor dit incident, laat staan dat men weet hoe dit ontstaan is.

De verslaggever van Sanook Nieuws citeerde een Thaise voorbijganger, Khun Chaiyo Patrachai, die vertelde dat hij op weg was naar zijn werk in het Asoke gebied toen hij zag dat een stuk betonmetselwerk op de farang viel.

Hij stopte onmiddellijk om de helpende hand aan de buitenlander te bieden, doch een bezoekje op de bouwplaats leverde niets op, iedereen was gevlogen, zodat er niemand ter verantwoording geroepen kon worden.

Chaiyo zei dat het brok muur van een graafbak op de stoep was gevallen.

Sanook Nieuws ging eens een kijkje nemen en zag dat er slechts een klein hek de voorbijgangers moest beschermen maar dat er ook geen netten aanwezig waren, laat staan een waarschuwingsbord dat er werk in uitvoering was.

De gewonde farang waarvan de naam niet in het artikel werd vernoemd, wilde niet aan de ziekenhuis gebracht worden, maar ging terug naar zijn hotel.

Informatie en bron:
Foto’s: Sanook News
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Sanook

6 REACTIES

Comments are closed.