FAMILIELEDEN BEZORGD OVER VOORTGANG MOORDONDERZOEK BIJ DE GRUWELIJKE HAMERMOORD OP TIENERMEISJE UIT PATTAYA

0
344

~BELOVEN EN HOUDEN IS TWEE~

(Dingen die worden belooft worden vaak niet nagekomen)


PATTAYA:- Nadat deze beweringen ter oren kwamen bij kolonel Jirawut Tanthasiri van het politiebureau Nongprue heeft hij het politieonderzoek naar de moord op een 17-jarige vrouw verdedigd.

De enige tijd geleden 17-jarige Khun Nong Froid werd bij een accommodatie in het gebied van het Million Year Stone Park en Crocodile Farm doodgeslagen aangetroffen.
Het meisje was met een voorhamer in het gezicht geslagen en lag daar met de voeten bij elkaar gebonden.

Haar oudere 18-jarige vriend Khun Natthaphon, word beschuldigd van de moord, omdat hij gemeend zou hebben dat ze een indringer in het huis was en ten tijde van deze gruwelijke moord zou het pikkedonker geweest.

SanookNews gaf echter geen verklaring van het feit dat het slachtoffer aan de voeten gebonden was.
Kolonel Jirawut vertelde dat haar gewezen vriend, een andere vriend en zijn vriendin absoluut niet bij de moord betrokken waren, maar toen de politie hen op drugs testte, bleek dat ze alle drie flink onder de verdovende troep zaten.

Beide minderjarigen van respectievelijk 16 en 15 zijn vrijgelaten, zei Jirawut, omdat er een gebrek aan bewijs was en zij minderjarig waren.

Familieleden van het vermoorde meisje beweren politie gunsten vertoond aan de 18-jarige Khun Natthaphon. Maar kolonel Jirawut verklaarde dat de zaak op de juiste manier werd afgehandeld en dat de familieleden de wet niet begrijpen omdat deze nu eenmaal betrekking had op de minderjarigen verdachten.

De kolonel beloofde gerechtigheid in de zaak.

Informatie en bron:
Foto’s: SanookNews
Content: Olleke Bolleke
Bron: SanookNews

g