FACEBOOK LANCEERT HUN NIEUWE DATINGSERVICE ALS EERSTE IN THAILAND

0
170

~OP IEDER POJE PAST EEN DEKSELTJE~

(Maar in Thailand past op ieder dekseltje een potje)


THAILAND:- Facebook introduceerde gisteren officieel zijn datingservice in Thailand als de eerste markt in Azië en de tweede in de wereld voor de nieuwe sevicedienst.

Facebook Dating is beschikbaar voor gebruikers van het sociale netwerk die minstens 18 jaar oud zijn.

Mr. Nathan Sharp, productmanager van Facebook Dating en productleider voor ontdekking van mensen, zei dat deze functie het resultaat is van de missie van het bedrijf om van Facebook de beste plek te maken om online een relatie te starten.

“Facebook Dating is een speciale functie binnen de Facebook-app, speciaal ontworpen om mensen volledige controle te geven over hun ervaring op zoek naar een zinvolle relatie”, zei hij.

“Mensen kunnen op basis van hun voorkeuren en interesses gematcht worden met anderen via een speciaal datingprofiel in de Facebook-app.

“Het datingprofiel associeert met een Facebook-profiel, inclusief alleen een naam en leeftijd, en is gescheiden van het Facebook-profiel van de gebruiker.”

Mister Sharp vertelde dat de datingservice in eerste plaats is ontworpen voor zinvolle relaties in plaats van short term relaties daarnaast is de functie een extra optie waarbij de mensen zelf moeten beslissen om het te gebruiken of niet. De service wordt dus niet standaard aangeboden.

Bovendien is het in de Facebook-app – geen afzonderlijke app – maar alleen niet-vrienden (op Facebook) en vrienden van vrienden kunnen het datingsprofiel van een gebruiker zien, dat is dus een apart profiel is van het Facebook-profiel.

Locatievoorziening is vereist, omdat privacy van groot belang is.

“De Messenger van Facebook Dating is van een ander type dan Facebook Messenger. Hiermee kan alleen het tekst- en emoji-pictogram worden verzonden.

“Foto’s, bestanden en koppelingen kunnen niet via de dating-messenger worden verzonden”, zei Sharp.

Hij voegde eraan toe dat Facebook Dating de nieuwe plaats is om als eerste een relatie op te bouwen. Het werd als eerste gelanceerd in Colombia.

De functie zal mensen ook helpen om datingervaringen te hebben via Event & Group.

In Thailand gebruiken ongeveer 52 miljoen mensen Facebook elke maand en deze mensen zijn potentiële gebruikers van de datingservices.

“Facebook Discovery is ontworpen om de allerbeste plek te zijn waar mensen elkaar de eerste keer ontmoeten, terwijl Facebook Dating is ontworpen om de allerbeste plek te zijn voor de relaties van mensen”, aldus Sharp.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation