(EX) THAIS SCHOONHEIDSMODEL MAAKT ER EEN EIND AAN

0
682

~DE APPEL WEGDRAGEN~

(Als schoonste erkend worden)


BANGKOK:- Een zakenvrouw is dood aangetroffen in haar Bangkokse schoonheidskliniek. De politie heeft bewijs en getuigen dat het om zelfmoord gaat.

De sterke arm werd geroepen naar haar kliniek La Prim Clinic in het district Wang Thong Lang. Voormalig supermodel Kanyakorn “Kae” Supakarnkacharoen was gevallen van de derde verdieping van het gebouw.

Ze gebruikte de derde etage als persoonlijke woonruimte. In de badkamer vond de politie een flesje met landbouwgif. Haar vrienden denken dat ze onder zware spanning stond, en daarom herbicide geslikt heeft voor de de sprong naar het onbekende waagde. De vrienden zeiden dat Kanyakorn klaagde over grote problemen in haar leven.

Ze werd beroemd toen ze als tweede eindigde in de Miss World 2012 verkiezingen. Het volgende jaar won ze een andere schoonheidswedstrijd. Ze vergaarde ook roem met spannende foto’s en muziek video’s als seks symbool.

Na haar carrière als model opende schoonheidskliniek, en leefde een luxe leven. De beurs politie onderzocht haar wegens het aanbieden van behandelingen waar ze geen vergunning voor had.

Informatie en bron:
Illustraties: Thaivisa
Content: B. Botje in Bangkok
Bron: Thai Visa