ER ZOUDEN VEEL RESTAURANTS, CAFÉS EN MASSAGESALONS IN THAILAND GESLOTEN ZIJN. NIETS IS MINDER WAAR!

15
1334

~DE KLOK HOREN LUIDEN MAAR NIET WETEN WAAR DE KLEPEL HANGT~
(Hij weet er wel iets over, maar kent de juiste toedracht niet)


NEDERLAND:- Ministerie waarschuwt: veel horeca dicht in Thailand

In verband met het overlijden van koning Bhumibol is het reisadvies voor Thailand aangepast. Volgens het ministerie wordt het sociale leven ingeperkt en zijn feestelijke activiteiten voor lange tijd niet toegestaan.

In de praktijk betekent dit dat veel restaurants, bars, massagesalons en andere uitgaansgelegenheden gesloten zijn. img_7085 Er wordt geen alcohol geschonken of verkocht, ook niet in de supermarkten en winkels. Veel Thai zullen in het zwart of wit gekleed gaan, de rouwkleuren voor dit land.

Uitgelaten gedrag kan als een belediging worden opgevat, het is beter om je op openbare plekken ingetogen te gedragen. Aanwijzingen van lokale Thaise autoriteiten moeten goed worden opgevolgd.img_7086

Olleke Bolleke drukt toch even dit onzin verhaaltje af, om u te laten weten hoe mensen in Nederland en België menen de wijsheid in pacht te hebben.

Bron: decafekrant.nl

15 REACTIES

  1. Zover ik weet 30 dagen geen muziek,biertje meeste bars wel,Walking moet ik het antwoord op schuldig blijven.Heb wel gehoord dat vanaf 24.00 uur geen alcohol ivm Big Bhoedag morgen. Dit is wat mij verteld is

  2. Okay alleen geen party’s en muziek voor de rest gaat het gewone leven gewoon door hier , vanavond moeten de bars 0.00 uur dicht voor 24 uur want morgen is er een grote Budha dag , dus morgenavond na 12 uur mag het weer ooen .

  3. Alle respect voor alles maar zoals bij ieder overlijden zal het normale leven en normale inkomsten uit wat dan ook door moeten gaan ,je kan en mag niet verwachten dat in deze minder goede economische tijd iedereen kapitalen reserves heeft om een maand zonder inkomen te kunnen leven .Het leven zal en moet doorgaan al is het een beetje minder luidruchtig of enthousiast .

  4. Ja, normen en waarden en respect op z’n Thais. Nu met het leger als regering kan je beter maar wel goed luisteren naar de regels, omdat het nu toch echt allemaal anders gaat als het om handhaving van de regels gsat

Comments are closed.