ER ZAT VOOR DEZE MAN IN THAILAND NIETS ANDERS OP DAN MET Z’N ALLEN IN HET (HUWELIJK)BOOTJE TE STAPPEN

3
489

~EEN PAARD DAT STORMT EN EEN MEISJE DAT WIL TROUWEN ZIJN NIET TEGEN TE HOUWEN~

(Niet tot iets anders te bewegen)


PHICHIT:- Een Thaise bruidegom heeft bewezen dat de liefde alles overwint, zelfs de enorme overstromingen waar het land momenteel mee te kampen heeft.

Doordat de provincie waar zij wonen onderstroomt is, heeft de 26-jarige Artith Siakeaw een traditionele longtail boot gehuurd om naar de woonplaats van zijn aanstaande vrouw te varen.
Het was onmogelijk om over land te gaan, daar het gehele gebied onder twee meter water staat.

Het kwam voor de bruid niet helemaal als een verrassing, want eerder moest zij de bruidsjurk per boot ophalen en gisteren was ze nog naar de bruidsboetiek gevaren om daar het haar mooi op te laten maken en de visagist haar werk te laten doen.

Maar gistermorgen was het zo ver, de bruidegom kwam met zijn familie in verschillende boten aangevaren. Zijn 22-jarige bruid, khun Somruetai Jaisaen was zichtbaar nerveus van al het extra werk.

Hun gasten kwamen van verre naar de eenvoudige, in traditionele Thaise stijl georganiseerde trouwceremonie door met boten over de padievelden naar het huis van Somruetai te varen, de plaats waar de trouwceremonie verzorgd zal worden.

De gasten vertelde dat de boottocht ongeveer 40 minuten duurde en bedroeg een afstand van ruim twee kilometer. Het kersverse echtpaar vertelden dat ze lang van te voren hun huwelijk al gepland hadden en hadden gezamenlijk besloten om alles gewoon door te laten gaan, ongeacht de overstroming.

Arthit en Somruetai vertelde dat ze elkaar afgelopen zondag twee en een half jaar kende, zij hadden er hun zinnen opgezet, om precies twee en half jaar op de dag nadat ze elkaar voor het eerst een kusje hadden gegeven, te gaan trouwen.

Somruetai is onlangs afgestudeerd aan Pibulsongkram Rajabhat Universiteit in Phitsanulok, terwijl Arthit in een fabriek werkt

Informatie en bron:
Foto’s: The Nation
Content: Olleke Bolleke
Bron: The Nation

3 REACTIES

Comments are closed.