ENORME DRUGSVANGST IN CHIANG RAI, DRIE MANNEN VAN BERGSTAM ONTSNAPPEN EN TWEE GEARRESTEERD

0
406

~HET GING BERGAFWAARTS MET HEN~

(Het gaat steeds slechter met hen)


CHIANG RAI: ​​- Gisterenmorgen konden er tijdens een drugs operatie twee mannen van de Hmong bergstam gearresteerd worden maar drie mannen wisten te ontsnappen door in de Mekhong rivier te springen en weg te zwemmen.

Ook bij deze drugsvangst was er weer iemand die zijn mond voorbij had gepraat zodat de politie wist dat er een donkere Chevrolet met een rood kenteken voorbij zo komen rijden.
De politie had dus keurig op de Chiang Khong weg in de richting van Chiang Saen een verkeersfuik opgezet, zo meldde Thai Rath.

De Hmong mensen hadden in de gaten dat het niet helemaal lekker zat en probeerde te ontsnappen, terwijl de politie ook niet stil zat en enkele pistoolschoten afvuurde. Twee mannen gaven zich over en drie kozen ervoor om in de Mekhong rivier te springen en wisten zo uit de handen van de politie te blijven.

In de Chevrolet trof de politie een grote hoeveelheid drugs aan, ruim 4 miljoen Yaba tabletten en 149 kilo Crystal Meth.

Maar de twee uit de bergen van Chiang Rai, Khun Yafatee Sae-yang en Khun Sakchai Sae-yang zullen lange tijd hun vertrouwde bergen niet meer zien.

Informatie en bron:
Foto’s: Thaivisa
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: thairath