ENGELSMAN VERIJDELD EEN DIEFSTAL VAN 150.000 BATH EN GRIJPT DE DADER OOK NOG IN DE NEK

7
544

~ZICH DE DARMEN UIT HET LIJF LOPEN~
(Hard rennen)


PATTAYA: “Een Engelse toerist achtervolgde een ladyboy, die hem even te voren de zakken gerold had en houdt hem staande, terwijl hij hem vasthield belt hij de politie, en daarmee verijdelde de Engelsman een schade van 150.000 Bath.

De 35-jarige man, Mr. Imran Muhammad Akhtar wilde met zijn Thaise vriendin gaan winkelen op de avondmarkt aan de Thepprasit Road en om daar te komen hield hij een bathbusje aan.

Tijdens het rijden zag hij opeens wat Engels geld op de vloer van het bathbusje liggen. Hij realiseerde zich gelijk dat het wel eens zijn geld kon zijn en merkte meteen dat er uit zijn broek 3000 pond was verdwenen.

Tegelijkertijd stond een andere passagier op en rende weg, Inmar reageerde gelijk en zette de spurt er in om de vluchtende man staande te houden. Het duurde niet lang, toen had hij de man achterhaald en greep hem stevig vast. Hij waarschuwde vervolgens de politie met zijn mobiele telefoon.
De dader, een 28-jarige ladyboy wilde met het gestolen geld zijn schulden betalen.

7 REACTIES

  1. bekijk de naam weer eens ?,,,,ik loop met geen 2.500 euro in mijn zakken ,,,ik neem dagelijks als ik hotel uitstap amper 1500 bht en kopy paspoort,,,geen goud rond mijne nek of vingers,,,,,ik kom dat nooit tegen ,hoe zou dit toch komen ?

  2. Toch knap om een Thaise ladyboy te vangen, Die zijn meestal behoorlijk rap, Ik vang ze nog niet eens als ik op een motobike achter ze aan zit.

  3. was uit zijn zakken gevallen,,,waarom vind ik nooit 3000 pond,,,,,het enige wat eens vond in bathbus was 20 bht 5555

Comments are closed.