Home Featured ENGELSMAN BEWEERD MET ASPIRIENTJES UIT ZIEKENHUIS IN PHUKET GESTUURD NA HET OPLOPEN VAN EEN GEBROKEN NEK

ENGELSMAN BEWEERD MET ASPIRIENTJES UIT ZIEKENHUIS IN PHUKET GESTUURD NA HET OPLOPEN VAN EEN GEBROKEN NEK

0
ENGELSMAN BEWEERD MET ASPIRIENTJES UIT ZIEKENHUIS IN PHUKET GESTUURD NA HET OPLOPEN VAN EEN GEBROKEN NEK

 ~DE PIL VERGULDEN~

(Iets onaangenaams mooier voorstellen)


PHUKET:- Een Engelsman heeft beweerd dat hij met aspirines uit het ziekenhuis op Phuket naar huis was gestuurd, ondanks het feit dat hij een gebroken nek had.

Mr. Anton Frolov brak zijn nek, na met zijn hoofd tijdens zijn vakantie in Phuket in 2015.
op de zeebodem gedoken te hebben.
De ongelukkige duik leidde ertoe dat Mr. Frolov bewusteloos raakte en door toeschouwers uit het water geholpen moest worden.

Mr. Frolov werd van het Maidstone naar het Tunbridge Wells ziekenhuis in Phuket gebracht alwaar er röntgenfoto’s gemaakt werden, volgens de behandelende artsen was er niets aan de hand en hebben hem met pijnstillers naar huis gestuurd zonder verdere tests uit te voeren. Pas drie maanden later werd de omvang van zijn verwondingen ontdekt.

Mr. Frolov kreeg van een fysiotherapeut te horen dat hij naar de sportschool moest gaan om de spieren in zijn rug te versterken. Dit veroorzaakte echter alleen maar meer schade.
“Ik was vervolgens naar de sportschool gegaan om de spieren in mijn nek te proberen te versterken, maar ik riskeerde daarmee mijn leven”, vertelde de heer Frolov aan de Daily Mail.

“Ik kreeg dagelijks pijn en de enige pijnverlichting die ik had waren de aspirines.
De ernst van zijn verwonding werd pas ontdekt toen Mr Frolov een röntgenfoto’s in een privé-ziekenhuis liet maken.

“Drie maanden nadat ik met mijn hoofd tegen de zeebodem klapte, had ik nog steeds pijn, dus besloot om uit eigen zak dit privé-ziekenhuis te betalen om nogmaals mijn ruggengraat te laten controleren.

“Nadat de röntgenfoto’s waren gemaakt, belde de osteopaat mij en zei dat ik onmiddellijk naar het ziekenhuis moest gaan omdat ik een onstabiele breuk in mijn nek had”, zo vertelde hij mij.
“Het is een beetje vreemd om te worden gebeld en te horen dat je nek gebroken is, vooral omdat ik er al zo lang mee heb rondgelopen.”

Mr. Frolov klaagt nu de ziekenhuizen Maidstone en Tunbridge Wells NHS Trust aan wegens het niet juist interrumperen van een röntgenfoto en heeft een advocatenkantoor ingehuurd dat gespecialiseerd is iom zijn zaak te behandelen.

“Als gezondheidsprofessionals je vertellen dat alles in orde is, neem je dat onverbiddelijk aan, zij zijn immers de experts en je meent hen te kunnen vertrouwen.

“Nadat ik eindelijk geopereerd was, kreeg ik te horen dat ik van geluk mocht spreken en dat het een wonder was om nog rond te lopen, omdat ik door de breuk en de positie van het gebroken bot op elk moment verlamd kon raken” aldus Mr. Frolov.

Zijn advocate Mrs. Sue Jackson zei: “Dit is een schokkend geval waarbij de diagnose die zo eenvoudig is, zo mis kan gaan, het zou levenslange gevolgen voor mijn cliënt kunnen hebben en misschien zelfs wel fataal.

“Gezien de blessuregeschiedenis van onze cliënt … en het feit dat er geen kopie van de röntgenfoto in Thailand werd gemaakt, pleiten we ervoor dat het Tunbridge Wells Hospital volledige en grondige controles zou moeten uitvoeren, inclusief eigen röntgenfoto’s.

“Ook al heeft de heer Frolov het geluk dat hij als gevolg van deze fout geen ernstige, levensveranderende verwondingen heeft opgelopen, hij heeft nog enorm geleden en dat heeft een grote impact op zijn kwaliteit van leven gehad.

“Na een operatie waarbij hij twee bouten had aangebracht om zijn nek te versterken, bleef hij beperkt in beweging en heeft hij nu het vooruitzicht pijn te lijden voor de rest van zijn leven.”

Informatie en bron:
Foto’s: Metro.co.uk
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Metro.co.uk