Home Featured ELON MUSK NOEMT EEN REDDER EEN PEDOFIEL

ELON MUSK NOEMT EEN REDDER EEN PEDOFIEL

0
ELON MUSK NOEMT EEN REDDER EEN PEDOFIEL

~EEN MODDERFIGUUR SLAAN~

(Een belachelijke of domme indruk maken)


CHIANG RAI:-  Dat Elon Musk geen prettige persoon is met een ego van hier naar Mars en terug is bekend. Regelmatig gaat hij iets veel te ver, en dat gebeurde naar aanleiding van de Wilde Zwijntjes weer. Britse grotduiker Vernon Unsworth overweegt naar de rechter te stappen nadat Musk hem een pedo genoemd heeft.

De minder fijne opmerking van Musk over Unsworth kwam omdat hij als grotexpert het aanbod van zijne goddelijkheid Elon Musk als een brutale publiciteitsstunt afwees om met een miniatuurduikboot de kinderen te redden. Motivatie waarom Unsworth pedofiel zou zijn gaf Musk niet.

Unsworth zegt dat hij de tweets van Elon nog niet gelezen heeft, maar er wel over hoorde van anderen. Op de vraag of hij juridische actie overwoog zie hij “ja”. Wanneer weet hij nog niet, omdat hij deze week terugvliegt naar Engeland. Hij zei wel dat hij nog niet klaar is met Musk. “Dat was gewoon een goedkope verkoopstunt, iets anders kan hij niet.”

Unsworth leeft een deel van het jaar in Thailand, en werkte mee met de reddingsactie van de Wilde Zwijntjes. in een interview met CNN zei Unsworth dat de tunnels erg nauw waren, en bochtig. “Die duikboot was iets van twee meter lang. Die zou vastlopen bij de eerste bocht.”

Unsworth zegt dat Musk na aankomst snel verzocht werd weer te vertrekken. Voor hij naar Thailand vertrok werd dat groots aangekondigd op Twitter. Muskuskrat was kennelijk een beetje boos omdat zijn goedkope reclameplannetje in het water viel. Hij twitterde dat Unsworth een ‘pedo guy’ is.

Informatie en bron:
Illustraties: Thai PBS
Content: B. Botje in Thailand
Bron: Thai PBS