EIGENAAR LEICESTER CITY SAMEN MET DOCHTER IN DE GECRASHTE HELIKOPTER

1
760

~IETS BLAUW LATEN~

(Iets maar laten voor wat het is, in het ongewisse laten)


ENGELAND:- Volgens de BBC zat Vichai Srivaddhanaprabha, de eigenaar van voetbalclub Leicester City, in de bij het stadion neergestorte helikopter. De Britse staatsomroep beroept zich op bronnen nabij de familie van de Thaise miljardair.

Ook de dochter van Srivaddhanaprabha zou in de gecrashte helikopter hebben gezeten. Daarnaast zaten nog twee piloten in het toestel. Er zouden in totaal vijf personen in de helikopter aanwezig zijn geweest. Zo meldt de Mirror.

Het nieuws is nog niet bevestigd door officiële bronnen rond Leicester City of de familie van Srivaddhanaprabha. Er worden dus nog altijd geen mededelingen gedaan over slachtoffers.

De helikopter stortte zaterdagavond neer op een parkeerplaats en vatte vlam. Dat gebeurde na afloop van de Premier League-wedstrijd tussen Leicester City en West Ham

Vichai, die zijn geld verdiende in de detailhandel, is volgens het blad Forbes een van de rijkste mensen uit Thailand, met een geschat vermogen van zo’n 5 miljard dollar. Hij kocht Leicester City in 2010. In 2016 veroverde de voetbalclub onverwacht de titel in de Premier League.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: Reuters
Content: Redactie
Bron: Telegraaf.nl

1 REACTIE

  1. Hallo Olleke Bolleke,
    Geen melding van het Thaise rap nummer met 15 miljoen YouTube views in 4 dagen?

Comments are closed.