EEN TATOEËERDER EN ZIJN LEGUAAN TROKKEN VEEL BEKIJKS IN HET AVENUE SHOPPING WINKELCENTRUM VAN PATTAYA

0
687

~HOE GROTER DE GEEST, HOE GROTER HET BEEST~

(Mensen met grote talenten leven vaak losbandig)


PATTAYA:- Een tatoeëerder in ruste en zijn kameraadje, een leguaan veroorzaakte opstoppingen in het winkelcentrum Avenue Shopping Centre, vele dierenliefhebbers en toeristen hielden even halt om met open mond naar dit grote reptiel te kijken.

Pattaya News meldde dat deze negen jaar oude leguaan van ruim tien kilo en zijn baasje regelmatig in dit winkelcentrum te zien waren.

De eigenaar van de leguaan, Khun Praser Tosanguan, runde vroeger een tatoeage winkel in de Avenue, zodat zijn huisdier “Jao Thung Ngern” door het winkelcentrum ronddwaalde ter vermaak van de toeristen.

Gisteren onderbraken veel toeristen het winkelen om selfies met het grote reptiel te maken waarvan de eigenaar zegt dat hij geen mier plat zou slaan.

Khun Tosanguan vertelde dat wanneer de mensen weer naar Pattaya terugkeerde om hun vakantie te vieren, ze hem altijd vragen hoe het met zijn geliefde huisdier is.

Wanneer u een volgend keer in het winkelcentrum bent, kijk dan eens rond of u Khun Tosanguan en zijn kameraadje daar ziet rondslenteren, het is echt een selfie waard!

Informatie en bron:
Foto’s: PattayaNews
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: PattayaNews