EEN POLITIEAGENT UIT PATTAYA VERDEDIGT ZIJN ACTIE OM EEN PISTOOLSCHOT BIJ EEN RUZIE OP NIEUWJAARSDAG TE LOSSEN

0
559

~EEN KAT IN HET NAUW MAAKT RARE SPRONGEN~

(Een zwakke tegenstander kan nog gevaarlijk worden als hij geen uitweg meer ziet)


PATTAYA:- Een politieagent behorende bij het korps van de stadspolitie Pattaya heeft zijn daad verdedigd nadat hij zijn pistool had getrokken tijdens een arrestatie van een dronken tiener nabij een 7/Eleven winkel in Pattaya Zuid.

De betrokken politieagent, genaamd Khun Wirawat Thamrongtharaphat, vertelde dat toen hij op patrouille door de stad reed, zag dat een groep tieners met elkaar ruzie aan het maken waren, dus ging hij erheen om het een en ander uit te zoeken.

Op het moment dat hij de groep tieners toesprak, kwam een andere groep tieners uit de 7/Eleven winkel gelopen die hem bedreigde, hij haalde onmiddellijk zijn knuppel tevoorschijn om eventuele raddraaiers een klap te verkopen. De groep opstandige dronken tieners benaderende hem steeds dichterbij, zodat hij zich genoodzaakt voelde om zijn pistool te trekken en schoot daarbij een steeg in, hij zou niet in de lucht geschoten hebben.

 

Tijdens deze schermutseling was hun enigszins gewond geraakt, maar wist toch de dronken tiener te boeien en mee naar het politiebureau te nemen waar deze blaag beschuldigd werd van openbare dronkenschap en wanordelijk gedrag.

Hij verklaarde naderhand dat als hij niet opgetreden had, hij geen goede ordebewaarder van de stad zou zijn, hij heeft gewoon zijn taak verricht wat het korps van hem verlangde en verder heeft hij niets verkeerd gedaan, aldus zijn eigen verklaring.

Natuurlijk is dit voorval ook op Facebook terecht gekomen, op de pagina van Pongsakon G’Golf Phoungpet die de verklaring van de politieagent in twijfel trok.

Informatie en bron:
Foto’s: 77Jowo
Content: Olleke Bolleke
Bron: 77Jowo