Home Thailand Bangkok EEN KLEINE MOEITE VAN U, IS EEN GROOT GROOT GEBAAR VOOR JOHAN EN TUKTA VAN LAARHOVEN

EEN KLEINE MOEITE VAN U, IS EEN GROOT GROOT GEBAAR VOOR JOHAN EN TUKTA VAN LAARHOVEN

9

~ER HARTZEER VAN HEBBEN~

(Er geestelijk onder lijden)


BANGKOK:- Johan en Tukta kunnen zeker steun gebruiken in de Thaise gevangenis. Gedetineerd zijn in Thailand wordt ook wel eens vergeleken met “de hel op aarde”. Zij zijn weggerukt van hun kinderen, familie en vrienden. De enige vorm van communicatie met de buitenwereld die zij op dit moment hebben is door middel van brieven.img_8397

Zij vinden het heel fijn om brieven, kaartjes, gedichten enzovoorts te ontvangen.De brieven geven hen weer kracht om door te gaan met het gevecht voor gerechtigheid.

Hieronder vindt u de adressen waar u de brieven naar toe kunt sturen. Ook kun je, middels het contactformulier hieronder, een bericht voor Johan en/of Tukta achterlaten. Wil je voor Tukta wel in het Engels schrijven alstublieft?

Alvast bedankt namens Johan en Tukta!

Johannes Petrus Maria van Laarhoven
Johan van Laarhoven (1422/58, Dan 7),
Klong Prem Central Prison,
Ngam Wong Wan Rd, Lat Yao, Chatuchak, Bangkok.

Tukta
Mingkwan Kaen-in (Diamond Building, Room 2/3)
Central Women Correctional Institution
33/3 Ngamwongwan Rd. Lad Yao, Chatuchak Bangkok 10900.

9 REACTIES

  1. Beste mede Bollekes, ik woon relatief dicht in de buurt van Van Laarhoven. Wie voelt er wat voor om hem dingen aan te bieden die hij nodig heeft? Uiteraard geen zaag of vijl, maar bijvoorbeeld zeep, eten, krant, tijdschriften. Dat soort zaken.
    Als er belangstelling is om mee te doen kunnen we een pakket samenstellen, en ik lever het dan aan hem af.

  2. Als er mensen zijn die van Laarhoven materieel willen helpen, met eten, kranten, boeken, tijdschriften, etc. Wil ik dat graag bij hem bezorgen.

  3. We gaan dit oppakken. Ik heb paypal, maar dat werkt nog niet goed. Mijn eigen gedachte is dat hij behalve brieven waarschijnlijk ook graag een gezicht wilt zien, een krant kan lezen en medicijnen krijgt.
    Verder zal de bajes zeker niet toestaan dat hij taarten krijgt, of grote geschenken. Maar wel wat dingen per bezoek.

  4. Dat die man waarschijnlijk meer geld heeft als wij, wil niet zeggen dat hij het daar nu fijn heeft, en daar gaat het om.En hij zit daar op valse gronden en een vals verzoek en valse redenen afkomstig van het openbaar ministerie.Volgens vele deskundigen. En daar gaat het om.En dat hij niet alleen op de wereld is, dat weten we.

Comments are closed.