EEN DAG ALS GEEN ANDERE IN BANGKOK | MOTORRIJDERS EN VOETGANGERS SPELEN KAT EN MUIS MET DE TREINEN

0
180

~DAT IS EEN KAT EN MUISSPEL~

(Elkaar aantrekken en afstoten)


BANGKOK:- Er werden onlangs video-opnames vertonen van een spoorovergang in Bangkok, waar veel motorrijders en voetgangers een gevaarlijk spel spelen waneer trein naderden.

De videoclip van YouTube, waarschijnlijk met een helm-cam opgenomen, vond zijn weg naar Facebook, waar veel Thais negatief op reageerden.

In de beelden is te zien dat de mensen zelf proberen om de slagboom op te heffen, zodat ze er met hun motorfiets onderdoor kunnen gaan. Het gebeurde allemaal op klaarlichte dag onder bij het Ratchaprarop BTS-station in het centrum van Bangkok.

Een voetganger loopt ook over de spoorovergang terwijl de waarschuwingssirenes overgaan en de lichten flitsen.

Op Facebook was te lezen dat veel Thaise mensen reageerde met de opmerking dat dergelijke durfal’s hun recht op een schadevergoeding zouden moeten verliezen als zij zich zo roekeloos gedragen.

Weer anderen zeiden dat ze het gewoon moesten doen, als ze levensmoe waren.

Ook schreef iemand dat hij een dergelijk ongeluk zelf had zien gebeuren, en dat de beelden op zijn netvlies gebrand waren.

Weer andere mensen suggereerden dat het tijd was voor de spoorwegautoriteiten om de overweg aan te passen om een ​​einde aan het kat en muisspel te maken.

De reporter van Thaivisa merkte op dat dergelijk ongeduldig gedrag heel gebruikelijk is bij de vele overtochten in Bangkok.

De beelden zijn op de site terechtgekomen met de titel “Song Lor Ko Dai Ler?” (Dus je kunt het ook op twee wielen doen?).

Fautje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: SanookNews
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: SanookNews