EEN AUTOMOBILIST UIT BANGKOK HEEFT 16 BOETES OPENSTAAN VOOR HET ONGEOORLOOFD WISSELEN VAN RIJSTROOK, MAAR BETALEN…HO MAAR!

0
171

~VAN UITSTEL KOMT GEEN AFSTEL~

(Hij zal uiteindelijk toch moeten betalen)


BANGKOK:- De verkeerspolitie in Bangkok heeft laten weten dat de stad Bangkok een slecht betalende automobilist herbergt, de man zou maar liefst zestien keer op dezelfde locatie dezelfde verkeersovertreding gemaakt hebben.

Maar tot frustratie van de boekhouder heeft deze automobilist nog geen enkele boete betaald.

Politie kolonel Kitti Ariyanont was had gisteren een gesprek met een journalist van de Daily News waarbij hij de werking van de rijstrookwisselingscamera’s op verschillende plekken op de wegen van Bangkok besprak.

De recordhouder voor deze overtredingen was de eigenaar van een zwarte Chevrolet die zestien keer gevangen in het gebied Baromratchachonnanee was gefotografeerd.

Kolonel Kitti zei dat als de bestuurder de boetes niet zou betalen, hij dient alsnog zou moeten doen als hij bij het ministerie van Landvervoer komt om zijn rijbewijs te vernieuwen.

Echter, na het bestuderen van de beeldopnamen, bleek dat slechts 70.000 overtredingen als ernstig genoeg werden beschouwd om een bekeuring toe te sturen, veel van deze automobilisten hadden de boetes al betaald, aldus kolonel Kitti.

De meeste overtreders kwamen voor op locaties als in Din Daeng, Huay Khwang, Sirirat en in de buurt van het regeringscomplex in Chaeng Wattana.

De camera’s zijn op 9 mei van dit jaar in gebruik genomen.

Informatie en bron:
Illustraties: DailyNews
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: DailyNews